Koko Suomi ladulla 29.1.2022

Helsinki Ski Weeks saa lähtölaukauksensa Kansallisella Hiihtopäivällä, joka innostaa ihmiset ympäri Suomen hiihtämään ja liikkumaan ulkona samana päivänä. Millaista positiivista energiaa olisikaan ilmassa päivänä, jolloin miljoona suomalaista olisivat samaan aikaan liikkeellä! Helsingin Olympiastadion toimii tapahtuman keskuspaikkana mutta liike on maanlaajuinen. Luodaan yhdessä uusi perinne!

Liikkumisen riemu ja ilmassa väreilevä yhteenkuuluvuuden tunne kiteytyvät tähän tammikuiseen lauantaihin. Nappaa sukset kainaloon, virittäydy talven tervehenkisimpään teemapäivään ja hiihdä hyvää mieltä. Laturetkiä luonnossa tai piristäviä spurtteja Olympiastadionin majesteettisissa puitteissa. Stadikalla hiihtotyyli on perinteinen.

Täytetään yhdessä huikea tavoite miljoonasta liikkujasta. Kumppaneinamme koko Suomea aktivoimassa ovat Suomen Latu, Sydänliitto, TUL ja Yle.

Kansallinen Hiihtopäivä

lauantaina 29. tammikuuta 

Helsingin olympiastadion

Kansallisen Hiihtopäivän keskuspaikkana toimii Helsingin Olympiastadion, joka tarjoaa päivän aikana paitsi hiihtoa myös viihteellistä ohjelmaa ja kiinnostavia puheenvuoroja.

Tule Olympiastadionille hiihtämään klo 12-16 ja haasta myös muut mukaan! Mukana menossa ovat muun muassa Peltsi Peltola ja Kerttu Kotakorpi!

Ratinan stadion

Nyt on mahtava tilaisuus päästä hiihtämään keskelle Tampereen keskustaa! Talven hauskin teemapäivä tarjoaa ennenkokemattoman tilaisuuden nauttia hiihdosta Tampereen sydämessä, Ratinan stadionin huikeissa puitteissa.

Tapahtuma-aika: klo 12-16
Latu: 400 metriä
Mitä? Hiihto-opetusta lapsille, sprinttihiihtoa halukkaille ja hiihto-ilottelua Tampereen sydämessä.

Lisätietoja

Koko Suomi hiihtää!

Kansallinen Hiihtopäivä on siellä missä sinä ja suksesikin – kaikkialla.

Helsingin Olympiastadion päätapahtuman lisäksi Suomi täyttyy paikallisista Kansallisen Hiihtopäivän teematapahtumista, joten tsekkaa linkkien takaa, löytyykö sinun naapurustostasi yhteisöllistä hiihtohurmosta!

Ratinan tapahtuma
Suomen Latu -jäsenyhdistykset
Sydänliiton jäsenyhdistykset
Suomen Työväen Urheiluliitto
Hiihtoseurojen tapahtumat

Luodaan yhdessä uusi perinne

Täytetään yhdessä huikea tavoite miljoonasta liikkujasta

Haastamme kaikki kaupungit, yhdistykset ja seurat mukaan järjestämään oman hiihtotapahtumansa lauantaina 29. tammikuuta. Katetaan koko Suomi lumiriemulla!

Yksityishenkilöille osallistuminen on helppoa: nappaa sukset kainaloon ja suuntaa ladulle.

Osallistu päivään sosiaalisessa mediassa:

#kansallinenhiihtopäivä
#kokosuomihiihtää
#rakastuhiihtoon

Tägää postauksiin mukaan myös @helsinkiskiweeks

Ilmoita tapahtumasi mukaan!

Yhteyshenkilö*