29.1.2022
Kansallinen hiihtopäivä
30.1.2022
Avajaiset
11.2.2022
MeNaiset Suksidisco
Lasten Lumipäivät
24.2.2022
02 Taksi Stadion Sprint
17.2.2022
Paralympiapäivä
27. helmikuun, 2022

Ilmastohiihto

klo 12:00
- 14:00

Hiihtoloma ja Helsinki Ski Weeks huipentuvat Ilmastohiihtoon 27. helmikuuta

Helsinki Ski Weeks huipentuu kaikille harrastajille avoimeen sprinttiviestikilpailuun. Leikkimielinen ulkoilmatapahtuma kutsuu kaikki hiihdosta innostuneet perheet sekä kaveri-, työ- ja harrastusporukat kisaamaan yhteistä vastusta ilmastonmuutosta vastaan. Kokoa oma kolmen hengen viestijoukkueesi leikkimieliseen hiihtokilpailuun tai tule muuten vain juhlistamaan Helsinki Ski Weeksin talvista päätösjuhlaa Helsingin Olympiastadionille!

Kilpailussa hiihdetään 3 x 1,1 km sprinttiviestikilpailu perinteisellä hiihtotyylillä. Stadionilla on samanaikaisesti hauskaa tekemistä ja ohjelmaa kaikenikäisille – myös niille, jotka eivät ole halukkaita kisailuun suksilla. 

Tapahtuma juhlistaa rakasta talviliikuntamuotoamme ja kannustaa kaikkia hiihdon ystäviä toimimaan sen puolesta, ettei ilmastonmuutos vie mahdollisuuttamme hiihtää myös tulevien talvien hiihtolomilla. Tarkka ohjelma julkaistaan pian tällä sivulla. Tapahtuma kerää varoja ilmastonmuutoksen vastaisiin tekoihin Suomessa ja sen järjestää Helsinki Ski Weeks yhteistyössä Ski Forever -yhteisön kanssa.

Voit osallistua Ilmastohiihdon kautta kerättävään lahjoitukseen 4H Taimiteolle. Siirry linkistä Taimikauppaan, valitse haluamasi summa tai taimimäärä ja kirjoita koodi ”ilmastohiihto” ostoskorissa. Taimiteko on hyvä teko nuorten työllistymisen ja ilmaston puolesta! Kiitos lahjoituksestasi.

Lue lisää: https://www.taimiteko.fi/taimiteko-yksityishenkiloille/

Osallistumine Ilmastohiihtoon on maksuton.

Sprinttiviestikilpailu

Kokoa oma kolmen hengen viestijoukkueesi leikkimieliseen hiihtokilpailuun! Kilpailussa hiihdetään 3 x 1,1 km sprinttiviestikilpailu perinteisellä hiihtotyylillä.

Ilmoita joukkueesi mukaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kilpailusarja*
Joukkueen yhteyshenkilö*

Lisätietoja

Herkko Mali
herkko.mali@hiihtoliitto.fi
050 427 7267

Ville Hulkkonen
ville@skiforever.org
044 077 7226

Kerro kaverillekin!

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa LinkedInissä

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste