Helsinki Ski Weeks Olympiastadionilla talvella 2022

Helsinki Ski Weeks on uusi hiihtofestivaali Helsingin keskustassa, meille kaikille. Monipuolisten tapahtumien värittämät hiihtoviikot ja festivaalin huipentava hiihtohuippujen 02 Taksi Stadion Sprint -kutsukilpailu tarjoavat hiihtämisen riemua ikään tai taitoihin katsomatta. Helsinki Ski Weeks toivottaa jokaisen tervetulleeksi!

Miksi?

Ennenkokematon elämys kaikille halukkaille kokea hiihto historiallisissa puitteissa keskellä kaupunkia, uniikkeja hyödyntämismahdollisuuksia yrityksille, hyvinvointia liikunnalla meille jokaiselle. 

Tyyli

Stadikalla hiihtotyyli on perinteinen. Voit tarvittaessa vuokrata ”pertsan” välineet paikan päältä.

Mikäli kaipaat suksien voitelua ennen ladulle starttaamista, onnistuu se paikan päällä Hiihtokeskuksessamme.

Lue lisää onnistuneesta hiihtokokemuksesta.

Lumi

Ladut tehdään taivaalta sataneesta tai paikan päällä lumitykeillä tehdystä lumesta. Tapahtumaa varten on myös luotu säilölunta ennakkoon, joten lumivarmuus on taattu!

Aukioloajat

Hiihtolatu

Arkisin 9-20
Viikonloppuisin 10 – 18

Huomioithan, että tapahtumakuukauden aikana stadionilla on muutamia yksityistilaisuuksia ja tapahtumia, jolloin latu ei ole yleisessä käytössä. Varaathan hiihtoaikasi ennakkoon, näet vapaana olevat hiihtoajat varauskalenterista.

Tapahtumatori

Arkisin 8.30 – 20.30
Viikonloppuisin 9.30 – 18.30

Ravintolateltta

Arkisin 12 – 20 
la-su 10 – 18

Seuraamme viranomaisten suosituksia ja rajoituksia aktiivisesti, päivitämme ravintolateltan aukioloaikoja niiden mukaisesti.

Pääsyliput

Hiihtäminen stadionilla helmikuun hiihtoviikoilla on ilmaista kaikille.

02 Taksi Stadion Sprintin yleisöliput myy Lippupiste ja VIP-paketit TMG Events.

Terveysturvallisuus

Helsinki Ski Weeks on terveysturvallisesti järjestettävä ulkoilmatapahtuma, joka toteutetaan tapahtuman aikana voimassa olevia viranomaisten määräyksiä ja suosituksia noudattaen. Tapahtuman järjestäjä Suomen Hiihtoliitto kumppaneineen seuraa ohjeistuksia jatkuvasti ja on valmiudessa tekemään muutoksia järjestelyihin määräysten ja suositusten perusteella. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi Hiihtoliitto on tehnyt terveysturvallisuussuunnitelman.

Ajankohtaiset, yleiset terveysturvallisuuteen liittyvät toimenpiteet löydät täältä.

Vahva arvopohja

Kansanterveyden edistäminen on Hiihtoliiton strategian ytimessä ja Helsinki Ski Weeksin taustalla on halu taata hiihtämisen riemu kaikille. Tämä täysin uusi tapahtumakonsepti ja ilmaiseksi koko kansalle tarjottava lähiliikuntapaikka mahdollistavat hiihtämisen poikkeuksellisen matalalla kynnyksellä.

Vastuullisesti

Hiihtoliitto on vahvasti sitoutunut huomioimaan ympäristönäkökohdat – niin tapahtuman suunnittelussa kuin toteutuksessakin. Tapahtumaorganisaatiolla on oma ympäristövastaava, jonka ammattitaito on valjastettu mahdollisimman vastuullisten valintojen tekemiseen sekä läpinäkyvään viestintään aiheesta. 

SUOMEN HIIHTOLIITTO

Jari-Pekka Jouppi
Suomen Hiihtoliitto

jari-pekka.jouppi@hiihtoliitto.fi
puh. 0400 803 713

KUMPPANIMYYNTI

Ari Rauhala
Markkinointiosakeyhtiö i2

ari.rauhala@i2.fi
puh. 040 556 1600