Helsinki Ski Weeks Olympiastadionilla talvella 2022

Helsinki Ski Weeks on uusi hiihtofestivaali Helsingin keskustassa, meille kaikille. Monipuolisten tapahtumien värittämät hiihtoviikot ja festivaalin huipentava hiihtohuippujen Stadion Sprint -kutsukilpailu tarjoavat hiihtämisen riemua ikään tai taitoihin katsomatta. Helsinki Ski Weeks toivottaa jokaisen tervetulleeksi!

Miksi?

Ennenkokematon elämys kaikille halukkaille kokea hiihto historiallisissa puitteissa keskellä kaupunkia, uniikkeja hyödyntämismahdollisuuksia yrityksille, hyvinvointia liikunnalla meille jokaiselle. 

Lumi

Ladut tehdään taivaalta sataneesta tai paikan päällä lumitykeillä tehdystä lumesta. Tapahtumaa varten on myös luotu säilölunta ennakkoon, joten lumivarmuus on taattu!

Pääsyliput

Hiihtäminen stadionilla helmikuun hiihtoviikoilla on ilmaista kaikille.

Stadion Sprintin yleisöliput myy Lippupiste ja VIP-paketit TMG Events.

Vahva arvopohja

Kansanterveyden edistäminen on Hiihtoliiton strategian ytimessä ja Helsinki Ski Weeksin taustalla on halu taata hiihtämisen riemu kaikille. Tämä täysin uusi tapahtumakonsepti ja ilmaiseksi koko kansalle tarjottava lähiliikuntapaikka mahdollistavat hiihtämisen poikkeuksellisen matalalla kynnyksellä.

Vastuullisesti

Hiihtoliitto on vahvasti sitoutunut huomioimaan ympäristönäkökohdat – niin tapahtuman suunnittelussa kuin toteutuksessakin. Tapahtumaorganisaatiolla on oma ympäristövastaava, jonka ammattitaito on valjastettu mahdollisimman vastuullisten valintojen tekemiseen sekä läpinäkyvään viestintään aiheesta. 

SUOMEN HIIHTOLIITTO

Jari-Pekka Jouppi
Suomen Hiihtoliitto

jari-pekka.jouppi@hiihtoliitto.fi
puh. 0400 803 713

KUMPPANIMYYNTI

Ari Rauhala
Markkinointiosakeyhtiö i2

ari.rauhala@i2.fi
puh. 040 556 1600