Stadion Sprint

Talven elämyksellisin urheilushow palaa Helsingin Olympiastadionille! Huippuhiihtoa ja show-meininkiä ennenkokemattomalla tavalla yhdistävä Stadion Sprint sai maailman ensi-iltansa viime talvena ja jätti niin yleisön kuin urheilijatkin janoamaan jatkoa.

Maailman parhaat hiihtäjät kohtaavat Stadion Sprint -kutsukilpailussa 22.3.2023.

AINUTLAATUINEN HUIPPU-URHEILUN STADIONSHOW

Helsingin Olympiastadionin pimenevä ilta tarjoaa kihelmöivät puitteet tapahtumalle, joka tuo innovaatioita kansainväliseen huippuhiihtoon ja rakentaa siihen ennennäkemätöntä atmosfääriä. Hiihdon supertähdet ottavat toisistaan mittaa viihteellisessä mutta kovatasoisessa kisassa, josta ei puutu valoa, musiikkia eikä suuren urheilutapahtuman juhlavaa hurmosta – tämä on super bowl -henkeä suomalaisittain! 

Kansainvälisen kutsukisan urheilijakattaus on kutkuttava, mukana on kotimaan staroja sekä kansainvälisiä tähtiä. ansainvälisten supernimien joukossa ovat mm. Richard Jouve, Lucas Chavanat, Even Northug, Federico Pellegrino, Nadine Fähndrich ja Mathilde Myhrvold. Kotimaisia tapahtuman lähettiläitä ovat mm. Jasmi Joensuu, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Joni Mäki, Ristomatti Hakola sekä Lauri Vuorinen. Kisan yllätyskertoimia lisäävät vielä sekä naisten että miesten sarjassa kisaavat jokerit, joiden henkilöllisyys paljastetaan vasta, kun he ovat kohdanneet voittajansa.

Stadion sprintit liput ovat myynnissä nyt

Stadion Sprintin yleisöliput myy Lippu.fi ja VIP-paketit TMG Events.