Stadion Sprint

Talven elämyksellisin urheilushow palaa Helsingin Olympiastadionille! Huippuhiihtoa ja show-meininkiä ennenkokemattomalla tavalla yhdistävä Stadion Sprint sai maailman ensi-iltansa viime talvena ja jätti niin yleisön kuin urheilijatkin janoamaan jatkoa.

Maailman parhaat hiihtäjät kohtaavat Stadion Sprint -kutsukilpailussa 22.3.2023.

Portit aukeaa klo 16.30
Tapahtuma alkaa klo 17.30
Tapahtuman päättymisaika noin klo 21.

AINUTLAATUINEN HUIPPU-URHEILUN STADIONSHOW

Helsingin Olympiastadionin pimenevä ilta tarjoaa kihelmöivät puitteet tapahtumalle, joka tuo innovaatioita kansainväliseen huippuhiihtoon ja rakentaa siihen ennennäkemätöntä atmosfääriä. Hiihdon supertähdet ottavat toisistaan mittaa viihteellisessä mutta kovatasoisessa kisassa, josta ei puutu valoa, musiikkia eikä suuren urheilutapahtuman juhlavaa hurmosta – tämä on super bowl -henkeä suomalaisittain! 

Tänä vuonna Stadion Sprintin kansainvälisiin supertähtiin kuuluvat mm. viime vuoden Stadion Sprint -kuningas ja vasta kruunattu maailmanmestari Johannes Klaebo, kannoillaan kovat haastajat Federico Pellegrino, Richard Jouve, Even Northug ja Lucas Chavanat. Sinivalkoista voimaa tuovat muiden muassa Ristomatti Hakola, Joni Mäki, Ville Ahonen ja Lauri Vuorinen. Naisten kisassa kansainvälistä kaartia edustavat Katharina Hennig, Mathilde Myhrvold sekä Ane Appelkvist Stenseth. Suomalaisnimien joukossa Olympiastadionin valtiudesta sivakoivat muun muassa Johanna Matintalo, Jasmi Joensuu, Katri Lylynperä ja Jasmin Kähärä. Täydet osallistujalistat ja kisainfon löydät täältä.

Kisan yllätyskertoimia lisäävät vielä sekä naisten että miesten sarjassa kisaavat jokerit, joiden henkilöllisyys paljastetaan vasta, kun he ovat kohdanneet voittajansa.

Illan musiikkitarjonnasta vastaavat ABREU ja Mikko Harju.

Stadion sprintit liput ovat myynnissä nyt

Stadion Sprintin yleisöliput myy Lippu.fi ja VIP-paketit TMG Events.

Ohjelma
16.30 Portit auki
17.30 Tapahtuma alkaa
18.00 Supersprint 100 m & Varttisprintti 400 m
18.15 Mitalijuhlat
18.25 Anna Abreu
18.40 Kisaennakot à la Aki Pajunoja & Aki Tuovinen
19.00 Stadion Sprint -alkuerät
19.45 Mikko Harju
19.50 DJ-show
20.05 Stadion Sprint -välierät
20.25 Mikko Harju
20.30 Miesten finaali
20.40 Naisten finaali
20.55 Anna Abreu