Ainutlaatuinen hiihdon stadionshow!

Maailman parhaat hiihtäjät kohtaavat Stadion Sprint -kutsukilpailussa heti Pekingin olympialaisten jälkeen, torstai-iltana 24.2.2022. 

Tapahtuma yhdistää aivan uudella tavalla hiihdon ja viihteen – luvassa on show, jossa mukana ovat maailman parhaat sprinttitykit, artisteja, valoa ja ääntä! Stadion Sprint tuo innovaatioita kansainväliseen huippuhiihtoon ja rakentaa siihen ennennäkemätöntä atmosfääriä. Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin syksyllä – tätä ei kannata missata!

Yrityspaketit

Stadion Sprintin elämykselliset VIP-paketit myy TMG Events. Varaa paikkasi ensi talven upeimpaan showhun! Lue lisää!

Yleisöliput

Stadion Sprintin liput tulevat myyntiin syksyllä. Hiihtäminen stadionilla helmikuun hiihtoviikoilla on ilmaista kaikille.

Johannes Høsflot Klæbo

s. 1996 

Johannes Høsflot Klæbo on norjalainen kolminkertainen olympiavoittaja ja maailmanmestari. Nuoresta iästään huolimatta hän on kaikkien aikojen menestynein sprinttihiihtäjä, hiihdon valovoimaisin tähti sekä koko lajin ykkösvaikuttajia.

”On tärkeää kehittää maastohiihtoa, jotta laji on vetovoimainen myös tulevaisuudessa. Lajista täytyy tehdä houkutteleva nuorille ja hiihdon kansainvälistä kiinnostusta tulee kasvattaa. Helsinki Ski Weeksin visio ja konsepti ovat mahtava uudenlainen lähestymistapa hiihtoon.”

Jonna Sundling

s. 1994

Ruotsalainen Jonna Sundling sinetöi paikkansa sprintterien kärkikaartissa huikealla menestyksellään Oberstdorfin maailmanmestaruuskisoissa, joissa hän otti kaksi kultaa. Jonna on iloinen antaessaan kasvot HSW:n Stadion Sprintille:

”Suomi on hiihdon suurmaa ja pääkaupunki Helsingin keskustassa kisaaminen on huikea konsepti, josta olen todella innostunut.”

Sundlingin mielestä on ensiarvoisen tärkeää, että maastohiihto pysyy kiinnostavana lajina myös seuraaville sukupolville.

”Jokainen mahdollisuus tuoda maastohiihtoa esille laajemmalle yleisölle on minulle tärkeää. Kiitos HSW:n, todella moni pääsee tapahtumapaikalle todistamaan maailmanluokan hiihtoa. Toivottavasti tapaamme siellä!”

Krista Pärmäkoski

s. 1990 

Krista Pärmäkoski on kymmenkertainen arvokisamitalisti ja Suomen maajoukkueen pitkäaikainen runkojäsen. Pärmäkoski hiihti ensimmäisen maailmancupin kilpailunsa marraskuussa 2008 ja edusti Suomea ensimmäisen kerran arvokisoissa jo vuonna 2009.

Joni Mäki

s. 1995 

Joni Mäki on tehnyt kuluneen vuoden aikana todellisen läpimurtonsa kansainväliseksi huippuhiihtäjäksi. Mäki saavutti Oberstdorfin MM-kisoista parisprintin hopeaa yhdessä Ristomatti Hakolan kanssa ja on sykähdyttänyt suomalaisia sprinttivahvuuksillaan läpi viime kausien.

Ristomatti Hakola

s. 1991 

Ristomatti Hakola on tuore parisprintin MM-hopeamitalisti Oberstdorfin MM-kisoista ja on jo pitkään ollut yksi Suomen hiihtomaajoukkueen runkojäsenistä. Valovoimainen hiihtotähti valloittaa niin ladulla kuin ladun ulkopuolellakin.