9.3.2023
Joukkuesprintti powered by Suomen Yrittäjät
4.3.2023
Lasten Lumipäivät
22.3.2023
Stadion Sprint
21.3.2023
Sponsorointiseminaari
17.3.2023
Ilmahiihdon MM-kilpailut
13.3.2023
Senioripäivä
21.03.2023

Sponsorointiseminaari

klo 12:00
- 16:00

Stadikalla säkenöi: Kansainväliset huippupuhujat sponsoroinnin kärkitapahtumassa

Aika: tiistai 21.3.2023
Paikka: Helsingin Olympiastadion
Hinta: 190 € + alv. (sisältää seminaarin lisäksi lounaan)

Helsinki Ski Weeks koostuu useasta yksittäisestä tapahtumasta, joista yksi on kansainvälisestikin korkeatasoinen Sponsorointiseminaari, jonka huippupuheenvuoroissa luennoitsijoina loistavat muun muassa Anders Lindén, Benjamin Stoll sekä Heikki Hiltunen. Tilaisuuden isäntänä toimii hiihtoasiantuntija Kalle Lassila.

Puhujakattaus

Anders Lindén
CEO and founder of Tango Brand Alliance AB

Ruotsalainen Anders Lindén on Pohjoismaiden johtavia sponsorointikonsultteja. Lindén on uransa aikana tehnyt useita mittavia kansainvälisiä sponsorointiprojekteja ja hänen yrityksensä Tango Brand Alliance työskentelee niin sponsoroivien yrityksien kuin myös sponsoreita etsivien toimijoiden parissa.

Benjamin Stoll
Director Digital and Innovation, The International Ski and Snowboard Federation (FIS)

Benjamin Stoll vastaa FIS:ssä muun muassa digitaalisesta mediasta, uusista digitaalisista tuotteista, D2C:n kehittämisestä sekä peli- ja metaversumin aktivoinneista.

Viime vuosien aikana Stoll on toiminut myös FIFAssa kaupallisten kumppanuuksien ja innovaatioiden johtajana, ja sitä ennen Stoll johti digitaalisten alustojen kehittämistä FC Bayern Munichissa.

Christian Ulmer
Senior Director Wintersport, SPORTFIVE

Saksalainen Christian Ulmer on entinen mäkihypyn ja yhdistetyn urheilija, joka on urheilu-uransa jälkeen erikoistunut urheilumarkkinointiin, sponsorointiin, tapahtumien konseptointiin, myyntiin ja digitaaliseen viestintään. Ulmer on aiemmin työskennellyt muun muassa Adidaksella urheilumarkkinoinnin parissa ja hän on myös toiminut managerina arvokisamitalisteille, esimerkiksi mäkihyppääjä Karl Geigerille.

Tänä päivänä Ulmer työskentelee kansainvälisessä urheilumarkkinointitoimistossa, joka toimii maailmanlaajuisesti ja jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa.

Jari-Pekka Jouppi
Kaupallinen johtaja, Nordic Ski Finland Oy / Suomen Hiihtoliitto

Jari-Pekka Jouppi on Nordic Ski Finland Oy:n kaupallinen johtaja. Nordic Ski Finland Oy on Suomen Hiihtoliiton omistama kaupallinen yhtiö, jonka toiminnan tavoitteena on vahvistaa Suomen Hiihtoliiton asemaa ja kilpailukykyä urheilun kaupallisilla markkinoilla. NSF vastaa Hiihtoliiton alaisesta kaupallisesta toiminnasta, joihin lukeutuvat myynti ja kumppanuudet, tapahtumat sekä markkinointiviestintä. 

Heikki Hiltunen
Toimitusjohtaja, iLOQ

Heikki Hiltunen suomalainen yritysjohtaja ja urheiluvaikuttaja. Hän on toiminut vuodesta 2017 oululaisen iLOQin toimitusjohtajana.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Herkko Mali, Suomen Hiihtoliitto
puh. 050 427 7267
email. herkko.mali@hiihtoliitto.fi


Tai jätä yhteystietosi ja lähetämme sinulle Sponsorointiseminaarin esitteen sähköpostitse.

Sponsorointiseminaari

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kerro kaverillekin!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Seuraa

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste