Toivonhiihto

Hiihdä apua Ukrainaan

Hiihdä oma Toivonhiihtosi Stadikalla 19.3. ja osoita tukesi  Ukrainalle

Helsinki Ski Weeks haluaa osoittaa tukensa Ukrainassa apua tarvitseville ja kutsumme kaikki sunnuntaina 19.3. Helsingin Olympiastadionilla järjestettävään Toivonhiihtoon. Osallistua voi myös kävellen.

Pääsylippuvarat ohjataan Ukrainan avustusoperaatioon

Toivonhiihto on ainoa Helsinki Ski Weeksin tapahtuma, jossa stadionhiihdoista peritään maksu. Osallistumismaksu on 10 € ja kertyneet varat annetaan Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:lle avustusoperaatioihin Ukrainan kansan auttamiseksi.

Alle 13-vuotiailta ei oteta pääsymaksua.

Osallistumisohjeet

Toivonhiihtoon kokoonnutaan vapaasti omaa hiihtoa tekemään klo 10–16 välisenä aikana. Useille rinnakkaisille latu-urille mahtuu kerrallaan yli 500 hiihtäjää ja olosuhde sopii hyvin myös lapsille. Suksettomilla auttajilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan kävellen.

Osta lippusi ennakkoon tai Olympiastadionin portilta

Olympiastadionin portilla maksuvälineenä käyvät maksukortit.

Jos haluat ostaa lippusi ennakkoon tai jos haluat osoittaa tukesi vaikket pääsisi paikan päälle, lipun voi ostaa myös Lippupisteen kautta.

Nyt sankoin joukoin liikkeelle!

Lähde mukaan hiihtämään ja kävelemään apua Ukrainaan – jokainen osallistuja on monella tapaa merkityksellinen. Ja jos meitä on tuhansia, on myös yhdessä keräämämme rahallinen tuki merkittävä.

Yhteistyössä mukana