Vastuullisuus

Helsinki Ski Weeksin vastuullisuus on jaettu sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun teemoihin. Näiden tehtävä on ohjata läpileikkaavasti tapahtumaa.

Sosiaalinen vastuu

Lasten ja nuorten liikkumattomuus on yhteinen haasteemme. Tämä ei rajoitu vain tulevaisuuden toivoihimme, vaan on läsnä jokaisessa ikäluokassa ja kaveripiirissä.

On löydettävä tapoja, joilla yhteiskuntamme saadaan nauttimaan ulkoilmasta, reippailusta ja liikunnasta. Helposti, yhdenvertaisesti ja jokaiselle luontevalla tavalla.

Helsinki Ski Weeks mahdollistaa kaikille täysin uuden ja ilmaisen talvisen lähiliikunnan pääkaupungin ytimessä. Latu on kaikille auki.

Taloudellinen vastuu

Suomen Hiihtoliiton tehtävänä on tarjota unohtumattomia elämyksiä lumilajien parissa ja toimia kansan liikuttajana lumella. Punaiset posket ladulla ja sankaritarinat olympialaisissa eivät synny kuitenkaan itsestään. Hiihtoliitto avaa latua suomalaisten hiihtourheilun, sen harrastamisen ja sen kirkkaimpien tähtien eteen, jotta hiihtolajit sykähdyttäisivät meitä nyt ja tulevaisuudessa.

Helsinki Ski Weeks on tärkeä osa Hiihtoliiton strategiaa ja sen tehtävänä on osaltaan turvata lumilajien tulevaisuutta niin taloudellisesti kuin lumilajien vetovoiman kehittämisen kautta.

Ympäristövastuu

Hiihdolle lumi on elinehto. Ilmaston lämpeneminen uhkaa jättää eteläisen Suomen ilman lunta jo muutaman vuosikymmenen kuluttua. Pyrimme tekojen sekä valintojen kautta välttämään ympäristön kuormitusta ja tähtäämme mahdollisimman pieneen hiilijalanjälkeen. 

Stadion Sprint sykähdyttää maaliskuussa 2023 – yleisölipunmyynti on auki!