Kaikkien aikojen hiihtofestivaali tehdään yhdessä!

Helsinki Ski Weeks hakee vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahtavia kokemuksia uuden ja ainutlaatuisen urheilutapahtuman näköalapaikoilla monipuolisissa tehtävissä. Haemme tällä hetkellä henkilöitä erityisesti hiihtolomaviikolle (21.-25.2.) arkipäivävuoroihin.

Haemme innokkaita ja positiivisella asenteella varustettuja henkilöitä. Ikäraja tehtäviin on pääsääntöisesti 16 vuotta ja joissakin tehtävissä 18 vuotta.

Edut ja edellytykset

Edut
Vapaalippu Stadion Sprint -tapahtumaan
Yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja
Lämmin ateria ja kahvi
Perehdytys tehtävään
Työtodistus (pyydettäessä)
Arvokas työkokemus
Verkostoituminen

Unohtamatta näköalapaikkaa uudessa, upeassa ja ainutlaatuisessa urheilutapahtumassa!

Edellytykset
Positiivinen asenne
Koulutukseen osallistuminen

Tehtävät

Tarjoamme mahtavia kokemuksia uuden urheilutapahtuman näköalapaikoilla monipuolisissa tehtävissä. Tutustu tehtävävalikoimaan alta.

Asiakas- ja yleisöpalvelut

Infopiste ja asiakaspalvelu
Lipunmyynti ja -tarkastus 
Yhteistyökumppaneiden oppaat, katsomo-oppaat jne.

Asiakas- ja yleisöpalvelutehtävät vaihtelevat hiukan päivittäin tapahtumapäivän ohjelman mukaan. Kilpailupäivinä jaetaan kulkukortteja ja opastetaan katsojia, yleisöhiihtopäivinä opastetaan hiihtäjiä ja yhteistyökumppaneiden päivinä avustetaan kumppaneita yritysten omissa hiihtopäivissä. Vapaaehtoiselta edellytetään hyvää asiakaspalveluasennetta, teknisiä perusvalmiuksia (tietokoneen käyttötaito), ongelmanratkaisukykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta.

Vuokraamoavustajat

Tapahtumassa toimii suksivuokraamo. Vuokraamoon tarvitaan reippaita ja järjestelmällisiä henkilöitä auttamaan vuokraamon henkilökuntaa välineiden järjestyksen ylläpidossa.

Rakentaminen, purkaminen ja kunnossapito

Tehtävä sisältää erilaisia rakennus- ja kunnostustehtäviä ennen tapahtuman alkua, tapahtuman aikana ja purkua tapahtumaviikkojen jälkeen. Tehtävä vaatii toimeen tarttuvaa asennetta.

Ennen kilpailutapahtumia tehtävinä ovat muun muassa tapahtumailmeen ja kylttien asentaminen, kulkureittien merkitseminen sekä tapahtuma-alueiden pystyttämisessä avustaminen. Tapahtuma-aikana huolehditaan alueiden kunnosta mm. lumisateen sattuessa lapioidaan kulkuväyliä. Tapahtumien jälkeen purkutehtävissä kaikki esille laitettu kerätään pois. Tehtävät vaativat oma-aloitteellisuutta ja joustavaa asennetta.

Ympäristövastaavat

Ympäristövastaavat huolehtivat alueen siisteydestä ja viihtyvyydestä tapahtuman aikana sekä neuvovat kierrätyksessä. Tehtävä vaatii reipasta ja toimeen tarttuvaa sekä asiakaspalveluhenkistä työtapaa.

Hae mukaan!

Täytä ja lähetä lomake.  Otamme yhteyttä tammikuun aikana.

LISÄTIETOJA

Karoliina Ylösjoki

karoliina.ylosjoki@hiihtoliitto.fi
puh. 050 518 2254