Kaikkien aikojen hiihtofestivaali tehdään yhdessä!

Vapaaehtoishaku vuoden 2023 tapahtumaan on päättynyt.

Helsinki Ski Weeks hakee vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahtavia kokemuksia ainutlaatuisen urheilutapahtuman näköalapaikoilla monipuolisissa tehtävissä. Tarvitsemme henkilöitä erityisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Voit tulla mukaan yksittäisinä päivinä tai osallistua koko tapahtumaan. 

Haemme innokkaita ja positiivisella asenteella varustettuja henkilöitä. Ikäraja tehtäviin on pääsääntöisesti 16 vuotta ja joissakin tehtävissä 18 vuotta.

Edut ja edellytykset

Edut
Vapaalippu Stadion Sprint -tapahtumaan
Yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja
Lämmin ateria ja kahvi
Perehdytys tehtävään
Työtodistus (pyydettäessä)
Arvokas työkokemus
Verkostoituminen
Yli 10 vuorossa työskenteleville Helsinki Ski Weeks -toppatakki
Yli 5 vuorossa työskenteleville Helsinki Ski Weeksin pipo ja lapaset

Unohtamatta näköalapaikkaa upeassa ja ainutlaatuisessa urheilutapahtumassa!

Edellytykset
Positiivinen asenne
Koulutukseen osallistuminen

Tehtävät

Tarjoamme mahtavia kokemuksia urheilutapahtuman näköalapaikoilla monipuolisissa tehtävissä. Tutustu tehtävävalikoimaan alta.

Asiakas- ja yleisöpalvelut

Infopiste ja asiakaspalvelu
VIP-oppaat (Ikäraja 18 vuotta, vain Stadion Sprint 22.3.)

Asiakas- ja yleisöpalvelutehtävät vaihtelevat hiukan päivittäin tapahtumapäivän ohjelman mukaan. Kilpailupäivinä opastetaan katsojia, yleisöhiihtopäivinä hiihtäjiä ja yhteistyökumppaneiden päivinä avustetaan kumppaneita yritysten omissa hiihtopäivissä. Vapaaehtoiselta edellytetään hyvää asiakaspalveluasennetta, teknisiä perusvalmiuksia (tietokoneen käyttötaito), ongelmanratkaisukykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta.

Viestintä

Viestinnän tehtävänä on herättää ja ylläpitää kiinnostusta tapahtumasta tuottamalla teksti-, kuva- ja videosisältöjä eri viestintäkanaviin sekä olemalla läsnä ja palvelemalla asiakkaita sosiaalisen median kanavissa. Viestintätiimissä toimivilta vapaaehtoisilta toivotaan aiempaa kokemusta tai koulutusta sisällöntuotannosta (teksti, kuva tai video) sekä urheilun tuntemusta. 

Viestinnän vapaaehtoisina pärjäävät rohkeat, omatoimiset, aikatauluissa kiinni pysyvät ja nopeasta työtahdista nauttivat tiimipelaajat. Viestinnän vapaaehtoisia haetaan erityisesti Stadion Sprintiin 22.3. 

Rakentaminen, purkaminen ja kunnossapito

Tehtävä sisältää erilaisia rakennus- ja kunnostustehtäviä ennen tapahtuman alkua, tapahtuman aikana ja purkua tapahtumaviikkojen jälkeen. Tehtävä vaatii toimeen tarttuvaa asennetta.

Ennen kilpailutapahtumia tehtävinä ovat muun muassa tapahtumailmeen ja kylttien asentaminen sekä tapahtuma-alueiden pystyttämisessä avustaminen. Tapahtuma-aikana huolehditaan alueiden kunnosta mm. latujen kunnostuksesta ja lumisateen sattuessa lapioidaan kulkuväyliä. Tapahtumien jälkeen purkutehtävissä kaikki esille laitettu kerätään pois. Tehtävät vaativat oma-aloitteellisuutta ja joustavaa asennetta.

Ensiapu ja terveyspalvelut

Terveydenhuoltopalvelut organisoi tapahtuman vastuulääkäri. Hän koordinoi virallisten osallistujien ja katsojien terveyspalveluja yhdessä ensiaputiimin ja turvallisuuspäällikön kanssa. Tehtävä vaatii vähintään EA2 -koulutuksen tai ensihoitajan koulutuksen. Vapaaehtoisten apua kaivataan suurimmissa tapahtumissa EA-pisteellä.

KULJETTAJAT

Kuljettajat huolehtivat organisaation kuljetustarpeista. Tehtävä vaatii ajokortin, paikallistuntemusta ja jonkin verran kielitaitoa. Henkilökuljetuksen lisäksi tarjolla on muutamia konekuskien tehtäviä.

Hae mukaan!

Vapaaehtoishaku vuoden 2023 tapahtumaan on päättynyt.

LISÄTIETOJA

Karoliina Ylösjoki

karoliina.ylosjoki@hiihtoliitto.fi
puh. 050 518 2254