Kaikkien aikojen hiihtofestivaali tehdään yhdessä!

Helsinki Ski Weeks hakee vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahtavia kokemuksia uuden ja ainutlaatuisen urheilutapahtuman näköalapaikoilla monipuolisissa tehtävissä. Haemme tällä hetkellä henkilöitä erityisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Haemme innokkaita ja positiivisella asenteella varustettuja henkilöitä. Ikäraja tehtäviin on pääsääntöisesti 16 vuotta ja joissakin tehtävissä 18 vuotta.

Edut ja edellytykset

Edut
Vapaalippu Stadion Sprint -tapahtumaan
Yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja
Lämmin ateria ja kahvi
Perehdytys tehtävään
Työtodistus (pyydettäessä)
Arvokas työkokemus
Verkostoituminen

Unohtamatta näköalapaikkaa uudessa, upeassa ja ainutlaatuisessa urheilutapahtumassa!

Edellytykset
Positiivinen asenne
Koulutukseen osallistuminen

Tehtävät

Tarjoamme mahtavia kokemuksia uuden urheilutapahtuman näköalapaikoilla monipuolisissa tehtävissä. Tutustu tehtävävalikoimaan alta.

Asiakas- ja yleisöpalvelu

Infopiste ja asiakaspalvelu
Lipunmyynti ja -tarkastus
VIP-oppaat (Ikäraja 18v.) (Vain Stadion Sprint 24.2.)
Yhteistyökumppaneiden oppaat, katsomo-oppaat jne.

Asiakas- ja yleisöpalvelutehtävät vaihtelevat hiukan päivittäin tapahtumapäivän ohjelman mukaan. Kilpailupäivinä jaetaan kulkukortteja ja opastetaan katsojia, yleisöhiihtopäivinä opastetaan hiihtäjiä ja yhteistyökumppaneiden päivinä avustetaan kumppaneita yritysten omissa hiihtopäivissä. Vapaaehtoiselta edellytetään hyvää asiakaspalveluasennetta, teknisiä perusvalmiuksia (tietokoneen käyttötaito), ongelmanratkaisukykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta.

Hiihto-oppaat

Haluaisitko hiihdellä päivät pitkät Olympiastadionin upealla ladulla? Hiihto-oppaat ohjeistavat ja avustavat ladulle tulevia hiihtäjiä muun muassa vuokraamosta vuokrattujen välineiden kanssa sekä pitävät huolen, että yleisiä ohjeita noudatetaan esimerkiksi oikean hiihtosuunnan suhteen. Tehtävään vaaditaan kohtuullista hiihtotaitoa ja ymmärrystä välineistä.

Vuokraamoavustajat

Tapahtumassa toimii suksivuokraamo. Vuokraamoon tarvitaan reippaita ja järjestelmällisiä henkilöitä auttamaan vuokraamon henkilökuntaa välineiden järjestyksen ylläpidossa.

Lasten Lumipäivät

Lumipäivien avustajat ohjaavat koululaisia tapahtuman rastipisteille sekä pitävät huolen siitä, että tapahtuma-alue on houkutteleva ja turvallinen ulkoliikuntaan. Aiempaa kokemusta suksi-/lumiliikunnasta ei tarvitse olla, mutta ymmärrystä ja halua liikuttaa lapsia laadukkaasti, monipuolisesti sekä innostavasti!

Rakentaminen, purkaminen ja kunnossapito

Tehtävä sisältää erilaisia rakennus- ja kunnostustehtäviä ennen tapahtuman alkua, tapahtuman aikana ja purkua tapahtumaviikkojen jälkeen. Tehtävä vaatii toimeen tarttuvaa asennetta.

Ennen kilpailutapahtumia tehtävinä ovat muun muassa tapahtumailmeen ja kylttien asentaminen, kulkureittien merkitseminen sekä tapahtuma-alueiden pystyttämisessä avustaminen. Tapahtuma-aikana huolehditaan alueiden kunnosta mm. lumisateen sattuessa lapioidaan kulkuväyliä. Tapahtumien jälkeen purkutehtävissä kaikki esille laitettu kerätään pois. Tehtävät vaativat oma-aloitteellisuutta ja joustavaa asennetta.

Ympäristövastaavat

Ympäristövastaavat huolehtivat alueen siisteydestä ja viihtyvyydestä tapahtuman aikana sekä neuvovat kierrätyksessä. Tehtävä vaatii reipasta ja toimeen tarttuvaa sekä asiakaspalveluhenkistä työtapaa.

Viestintä

Viestinnän tehtävänä on herättää ja ylläpitää kiinnostusta tapahtumasta tuottamalla teksti-, kuva- ja videosisältöjä eri viestintäkanaviin sekä olemalla läsnä ja palvelemalla asiakkaita sosiaalisen median kanavissa. Viestintätiimissä toimivilta vapaaehtoisilta toivotaan aiempaa kokemusta tai koulutusta sisällöntuotannosta (teksti, kuva tai video) sekä urheilun tuntemusta.

Viestinnän vapaaehtoisina pärjäävät rohkeat, omatoimiset, aikatauluissa kiinni pysyvät ja nopeasta työtahdista nauttivat tiimipelaajat.

Liikenteenohjaajat

Suurimpien yleisötapahtumien yhteydessä sujuva liikkuminen tapahtuma-alueelle edellyttää liikenteenohjausta. Kaipaamme napakoita ja reippaita täysi-ikäisiä henkilöitä liikenteenohjaukseen seuraavina päivinä:

  • 29.1.
  • 30.1.
  • 5.2.
  • 18.2.
  • 24.2.
Kuljettajat

Kuljettajat huolehtivat organisaation kuljetustarpeista, sekä henkilö- että tavarakuljetuksista tehtävään osoitetulla kalustolla. Tehtävä vaatii ajokortin, paikallistuntemusta ja jonkin verran kielitaitoa.

Ensiapu- ja terveyspalvelut

Terveydenhuoltopalvelut organisoi tapahtuman vastuulääkäri. Hän koordinoi virallisten osallistujien ja katsojien terveyspalveluja yhdessä ensiaputiimin ja turvallisuuspäällikön kanssa. Tehtävä vaatii vähintään EA2 -koulutuksen ja/tai ensihoitajan koulutuksen.

Hae mukaan!

Täytä ja lähetä lomake.  Otamme yhteyttä marraskuun aikana.

LISÄTIETOJA

Karoliina Ylösjoki

karoliina.ylosjoki@hiihtoliitto.fi
puh. 050 518 2254