Työhyvinvointia ja asiakastilaisuuksia pioneerihengessä

Ennenkokemattomat olosuhteet tarjoavat ainutlaatuisia hyödyntämismahdollisuuksia yrityksesi työhyvinvointiin ja asiakastilaisuuksiin liittyen: järjestä vaikkapa oma hiihtokoulu ja yhdistä tähän kuntotestausta, kokouspalveluita tai illanviettoa. Ole meihin yhteydessä, niin räätälöidään yhdessä teille sopivin kokonaisuus.

Varaa oma tapahtumasi nyt!

Tästä eivät puitteet vaikuttavammiksi muutu! Mikäli mielessänne viriää idea suuremmallekin tapahtumalle, Olympiastadion on mahdollista hiihtoviikkojen aikana valjastaa myös aivan uniikin yritystapahtumanne areenaksi. Stadikan taivas on rajana: ideoidaan yhdessä juuri teidän näköisenne elämys!

 

Helsinki Ski Weeks Winterfest

Vuoden odotetuin firmatapahtuma Helsinki Ski Weeks Winterfest tarjoaa helmikuussa 2022 Helsingin Olympiastadionilla räätälöityjä lumielämyksiä yritysten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin.

Räätälöi oma Winterfest -tapahtumasi!

Toteutamme ohjelmakokonaisuuden toiveidesi mukaisesti. Areenan lajeina mm. alppicurling, subsoccer, lämärikisa, lumi 3-ottelu ja erilaiset pöytäpelit. Tilaisuutta voi täydentää esimerkiksi hiihtokoululla ja herkullisilla tarjoiluilla. 

Pyydä tarjous ja varaa 4Winterfest -kokonaisuus: 4event@4event.fi tai
p. 0207 291 871

Ennenkokematon VIP-elämys

HESPERIA DINNER & STADION SPRINT

Varaa yrityksesi paikka ensi talven suurimmassa showssa!
Paketit myy TMG Events.

Ilmiö rakennetaan yhdessä – tule mukaan kumppaniksi

Mitään näin suurta ei rakennettaisi ilman kumppaneitamme: vahvoja brändejä, jotka jakavat yhteisen tavoitteemme. Tutustu jo mukaan lähteneisiin kumppaneihimme ja ole rohkeasti yhteydessä, mikäli haluat kuulla monipuolisista yhteistyömahdollisuuksista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jari-Pekka Jouppi
Suomen Hiihtoliitto

jari-pekka.jouppi@hiihtoliitto.fi
puh. 0400 803 713

Herkko Mali
Suomen Hiihtoliitto

herkko.mali@hiihtoliitto.fi
puh. 050 42 77 267

Ari Rauhala
Markkinointiosakeyhtiö i2

ari.rauhala@i2.fi
puh. 040 556 1600