Työhyvinvointia ja asiakastilaisuuksia pioneerihengessä

Ennenkokemattomat olosuhteet tarjoavat ainutlaatuisia hyödyntämismahdollisuuksia yrityksesi työhyvinvointiin ja asiakastilaisuuksiin liittyen: järjestä vaikkapa oma hiihtokoulu ja yhdistä tähän kuntotestausta, kokouspalveluita tai illanviettoa. Ole meihin yhteydessä, niin räätälöidään yhdessä teille sopivin kokonaisuus.

Varaa oma tapahtumasi nyt!

Tästä eivät puitteet vaikuttavammiksi muutu! Mikäli mielessänne viriää idea suuremmallekin tapahtumalle, Olympiastadion on mahdollista hiihtoviikkojen aikana valjastaa myös aivan uniikin yritystapahtumanne areenaksi. Stadikan taivas on rajana: ideoidaan yhdessä juuri teidän näköisenne elämys!

 

Helsinki Ski Weeks Winterfest

Vuoden odotetuin firmatapahtuma Helsinki Ski Weeks Winterfest tarjoaa helmikuussa 2022 Helsingin Olympiastadionilla räätälöityjä lumielämyksiä yritysten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin.

Räätälöi oma Winterfest -tapahtumasi!

Ennenkokematon VIP-elämys

HESPERIA DINNER & STADION SPRINT

Varaa yrityksesi paikka ensi talven suurimmassa showssa!
Paketit myy TMG Events.

Yhteishengen nostatusta yritysviestissä

Kootkaa rivinne, sillä helmikuun puolivälissä olympiastadionin ladulle pääsevät viilettämään yritysjoukkueet, jotka kilpailevat leikkimielisen tosissaan yritysten välisen sprinttikisan himoituista pokaaleista. Viestipäivä huipentuu yhteiseen after ski -henkiseen illanviettoon, jossa päästään vielä yhdessä fiilistelemään suorituksia.

Inspiraatiota laadukkaista seminaareista

Helsinki Ski Weeks tarjoaa yrityksille näkemystä myös kahden seminaarin muodossa. Ensimmäinen keskittyy hiihdon olosuhteiden kehittämiseen ja vastuullisuuteen kun taas toisen tapahtuman teema pureutuu vahvalla kansainvälisellä näkökulmalla sponsoroinnin ja yhteistyökumppanuuksien uusiin tuuliin.

Ilmiö rakennetaan yhdessä – tule mukaan kumppaniksi

Mitään näin suurta ei rakennettaisi ilman kumppaneitamme: vahvoja brändejä, jotka jakavat yhteisen tavoitteemme. Tutustu jo mukaan lähteneisiin kumppaneihimme ja ole rohkeasti yhteydessä, mikäli haluat kuulla monipuolisista yhteistyömahdollisuuksista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jari-Pekka Jouppi
Suomen Hiihtoliitto

jari-pekka.jouppi@hiihtoliitto.fi
puh. 0400 803 713

Herkko Mali
Suomen Hiihtoliitto

herkko.mali@hiihtoliitto.fi
puh. 050 42 77 267

Ari Rauhala
Markkinointiosakeyhtiö i2

ari.rauhala@i2.fi
puh. 040 556 1600