Johannes Hösflot Kläbo ja Ane Appelkvist Stenseth Stadion Sprintin voittoihin

Helsingin Olympiastadionilla järjestettiin tänään toista kertaa huippu-urheilun ja viihteen yhdistävä Stadion Sprint. Naisten kilpailun voittoon sprinttasi Ane Appelkvist Stenseth miesten kilpailun voitti ylivoimaisesti sprinttikuningas Johannes Hösflot Kläbo.

Klöbo otti yleisönsä Helsingin Olympiastadionin illassa ja kiitteli paikan päälle saapunutta yleisöä vuolaasti. Hiihtotähti otti aikansa yleisön kanssa myös kilpailun jälkeen ja poistui viimeisenä urheilijaloungen lämpöön.

– Viime vuonna oli super hauskaa ja halusin ehdottomasti tulla tänne uudestaan. Tällaiset kilpailut ovat osa maastohiihdon tulevaisuutta. Kokonaisuus on innostava niin meille urheilijoille kuin paikan päällä olevalle yleisöllekin. Täällä oli jälleen hieno tunnelma, norjalaistähti kommentoi.

Suomalaisista parhaiten sijoittui Jasmi Joensuu, joka oli kolmas.

Stadionilla nähtiin jälleen yllätyksellisiä tapahtumaelementtejä. Masked Skierit värittivät kilpailuja ja tänä vuonna mysteeriset hiihtäjät taistelivat kovaa jopa eriensä kärkisijoista. Masked Skierit äänestettiin lopulta mukaan välieriin, kun yleisö sai äänestää haluamansa alkueriin jääneet urheilijat Lucky Losereina. Maskien takaa paljastuivat lopulta Eevi-Inkeri Tossavainen ja Niilo Moilanen.

Tulokset

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste