Stadion Sprintissä kaikki hiihtävät samalla voitelulla – käytössä täysin uusi fluoriton voideteknologia

Ensimmäistä kertaa helmikuussa 2022 järjestetyssä Stadion Sprintissä kaikki hiihtäjät hiihtivät yhdenvertaisella voitelulla. Stadion Sprint hiihdetään toisen kerran keskiviikkona 22.3. ja myös tämän vuoden kilpailussa kaikki kilpailijat hiihtävät samalla voitelulla.

“Saimme voitelupalvelusta hyvää palautetta ja halusimme ehdottomasti tarjota saman palvelun myös tämän vuoden tapahtumaan”, kommentoi Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Tänä vuonna Stadion Sprintissä on käytössä uutta voideteknologiaa.

”Täysin uusi Swix Top Speed Turbo (TST) edustaa täysin uudenlaista ajattelutapaa ja kaikkien kehittyneintä ja samalla monipuolisinta teknologiaa, mitä suksivoiteissa on nähty”, kertoo Swixin tuotekehitysjohtaja Christian Glögård

TST voiteet ovat käyneet läpi perusteellisen testiprotokollan.

“Swix Racing Service on paikalla lähes kaikissa maastohiihdon, alppihiihdon ja ampumahiihdon maailmancuptapahtumissa ja arvokilpailuissa. Yhdessä ympäri maailman toimivien kansallisten huoltotiimiemme kanssa Racing Service tarjoaa meille ainutlaatuisen testausalustan, jolloin voimme olla varmoja tuotteidemme toimivuudesta ennen kuin voiteet ovat kauppojen hyllyillä”, toteaa Glögård ylpeänä.

Paitsi, että uudet Swix Pro -voiteet ovat suorituskykyisiä ja ympäristöystävällisiä, ne ovat myös helppoja, nopeita sekä kustannustehokkaita käyttäää. TST voitelu suoritetaan merinorotomenetelmällä. Voitelu kestää vain pari minuuttia, eikä siinä synny voidejätettä tai -höyryjä. Myös pölyn muodostus on minimaalista. Yhden voitelukerran kustannus TST voiteillla on vain n. 2 euroa.  Merinorotomenetelmän selkeä etu on se, että sukset voi voidella kaikissa olosuhteissa. Myös ulkona, kuten Stadion Sprintissä tehdään.   

Swix Top Speed Turbo -voiteet ovat kaupoissa syksyllä 2023. 

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste