02 Taksi ja Helsinki Ski Weeks – Talvi, lumi ja hiihto kuuluvat meille kaikille myös tulevaisuudessa

 
02 Taksi tekee yhteistyötä Suomen Hiihtoliiton järjestämän Helsinki Ski Weeksin kanssa. Meitä molempia yhdistää ajatus vastuullisuudesta. Tekeminen huipentuu 24.2. järjestettävään 02 Taksi Stadion Sprint -tapahtumaan, jossa maailman huippuhiihtäjät kohtaavat toisensa innokkaan hiihtoyleisön edessä.
 
02 Taksi on kaikkialla Suomessa toimiva taksinvälityspalvelu, joka välittää yhteistyökumppaneilleen vuositasolla yli miljoona taksitilausta. Asiakkailla on palvelun kautta mahdollisuus vertailla paikallisia taksiyhtiötä esimerkiksi hinnan tai saapumisaika-arvion perusteella.
 
”02 Taksille oli luontevaa lähteä mukaan näin kiinnostavaan tapahtumaan yhdessä Helsinki Ski Weeksin kanssa. Tämä on hieno osoitus yhteisöllisestä tekemisestä, joka järjestetään turvallisesti ja vastuullisesti. Hiihtäminen edistää ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, mikä on tässä maailman tilanteessa vielä entistä tärkeämpää. Ennen kaikkea hiihto on koko kansan rakastama laji, joten on mahtavaa olla mukana”, iloitsee 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.
 
Helsinki Ski Weeksin arvot ovat 02 Taksille tärkeitä.

”Kuvaamme 02 Taksia lauseella ’Välitämme enemmän’. Se näkyy kaikessa tekemisessämme. Tunnemme taloudellisen vastuumme ja olemme korona-ajasta huolimatta onnistuneet toimittamaan yhteistyökumppaneidemme kuljettajille entistä enemmän kyytejä.”
 
Helsinki Ski Weeks on hiilineutraalitapahtuma, ja ympäristöasiat otetaan hyvin huomioon. 02 Taksi osallistuu omalta osaltaan liikenteen päästöjen kompensointiin, hyvittämällä kaikki 02 Taksin tilauskanavista yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt.
 
”Pelkkä kompensointi ei kuitenkaan riitä, vaan haluamme omalta osaltamme helpottaa myös vähäpäästöisyyteen siirtymistä. Asiakas voi helposti valita vähäpäästöisen tai täyssähköauton tilauskanaviemme kautta.”
 
Lue lisää 02 Taksin ympäristövastuusta:
https://02taksi.fi/ymparistovastuu/

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste