Helsinki Ski Weeks panostaa vastuullisuuteen

Ensi tammikuun lopulta helmikuun loppuun kestävä, Helsingin Olympiastadionilla järjestettävä Helsinki Ski Weeks- tapahtumakokonaisuus lanseerataan hiihtämisen ympärille rakentuville tapahtumille ja teemallisille tuotannoille. Reilun kuukauden mittainen tapahtuma-aika on kuitenkin vain pieni osa kaikesta siitä työstä, jota tapahtuman eteen ja vuoksi tehdään. Tapahtumaa on Hiihtoliiton ja sen kumppanien toimesta suunniteltu pitkään, ja Helsinki Ski Weeksin syntysanat lausuttiin ja ensimmäiset suunnitelmat tehtiin jo runsaat kaksi vuotta sitten. 

Tavoitteena on alusta alkaen ollut tehdä jotain uutta ja ajan hengessä kiinni olevaa – tulevaisuuden vaatimusten mukainen tapahtuma. Johtoajatus tapahtumatuotannossa on ollut koko tapahtuman läpileikkaava vastuullisuusajattelu. Vastuullisuus pitää sisällän useita asioita ja Helsinki Ski Weeksin vastuullisuus kulminoituu sosiaaliseen vastuuseen, taloudelliseen vastuuseen, ja ennen kaikkea ympäristövastuuseen: Helsinki Ski Weeks on tasa-arvoinen, järjestäjätahonsa taloudesta vastuunsa kantava tapahtumakokonaisuus, joka huomioi ympäristöaspektit kaikin mahdollisin tavoin. Näitä tapoja ovat syntyvän hiilijalanjäljen huomioiminen ja pienentäminen – niin järjestäjäorganisaation kuin sen kumppanienkin pienillä ja suurilla teoilla –, ilmastomuutoksen riskeistä viestiminen sekä ympäristöystävällisistä toimintamalleista kertominen. 

Ilmastonmuutos on asia, josta meidän kaikkien on syytä kantaa huolta ja vastuuta, ja Helsinki Ski Weeks haluaa olla aktiivinen toimija ilmastonmuutosta ehkäisevässä työssä panostamalla vastuullisuuteen ja järjestämällä vastuullisen tapahtumakokonaisuuden. Tiedostamme, että tapahtuma tulee synnyttämään hiilijalanjäljen. Teemme kaikkemme, jotta se on mahdollisimman pieni, ja ylijäävän osuuden kompensoi kumppanimme Santander.  

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste