HELSINKI SKI WEEKS SIIRTYY VUOTEEN 2022 – Järjestelyjä jatketaan vahvan kumppaniverkoston kanssa

Tammi-helmikuulle 2021 Helsingin Olympiastadionille suunniteltu hiihdon huipputapahtuma Helsinki Ski Weeks, joka yhdistää kansainvälisen sprinttihiihdon ja mahdollistaa pääkaupunkiseutulaisille hiihtoelämyksen kuukauden ajan, siirtyy keväälle 2022. Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman uhat vallitsevan koronatilanteen vuoksi ovat kantokykyä suuremmat ja päätöksellään Hiihtoliitto kumppaneineen haluaa toimia vastuullisesti yhtäältä terveyden ja turvallisuuden edistämiseksi ja toisaalta sekä lumilajien että tapahtumatoimijoiden suuntaan vallitsevassa koronatilanteessa.

Helsinki Ski Weeks -tapahtuman järjestelyt aloitettiin kokonaisuuden konseptoinnilla syksyllä 2019. Vaikuttavien järjestelytahosopimusten lisäksi tapahtumaan on vuoden aikana kiinnitetty vahvoja kansainvälisiä sekä kotimaisia yhteistyökumppaneita. Yhteistyön ovat pitkäaikaisilla sopimuksilla vahvistaneet Atria, Finnfoam, Snow Secure Oy, Le Gruyère AOP, Santander, Docus ja Stadium. Kaupallisten kumppanien lisäksi Helsingin kaupunki toimii vahvana tapahtumakumppanina, kuten myös Stadion-Säätiö, Yle ja lipunmyynnin kumppani lippu.fi. Stadion Sprint -kilpailuun kiinnitettyjä urheilijoita ovat muun muassa olympiavoittaja ja moninkertainen maailmanmestari Johannes Höstflot Kläbo sekä Suomen hiihtomaajoukkueen kirkkaimpia tähtiä oleva arvokisamitalisti Krista Pärmäkoski.

”Meillä on ajankuvaan nähden poikkeuksellisen vahva kumppaniverkosto jo nyt olemassa. Yhdessä yhteistyötahomme Markkinointiosakeyhtiö i2:n kanssa haluamme kiittää kumppaneita, jotka ovat lähteneet rakentamaan kanssamme uutta tapahtumaa, ja nyt siirrosta huolimatta pysyvät mukanamme katsoen tulevaisuuteen”, sanoo Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Ismo Hämäläinen.

Helsinki Ski Weeks tapahtuman siirtopäätökseen johtivat vallitseva koronatilanne, nykyiset viranomaisten ohjeet sekä koronapandemian etenemisen näkymät. Tapahtumien järjestämisen epävarmuus johtaa liian suureen riskiin.

”Haluamme tehdä vastuullisen päätöksen lajiemme huippu-urheilun ja seuratoiminnan – strategisten painopistealueidemme – kuin myös muun toimintamme elinvoimaisuuden vuoksi. Siirtopäätös tässä vaiheessa on kestävä niin taloudellisesti kuin myös vastuullisesti terveyden edistämisen ja eri järjestelytahojen suuntaan”, toteaa Hämäläinen.

Helsinki Ski Weeks siirtyy vuoteen 2022 ja sen järjestelyjä edistetään Hiihtoliitossa strategian mukaisesti. Tapahtuman yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet katsomaan yhdessä rintamassa tulevaisuuteen ja rakentamaan vuoden 2022 tapahtumasta kokonaisuutta, joka yhdistää vaikuttavalla tavalla huippu-urheilun ja lähiliikunnan mahdollistamisen Helsingin olympiastadionilla.

Tapahtuman uudet päivämäärät ovat kartoituksen alla ja uusi Olympiastadion kaupunkilaisten liikuttajana nivoutuu olympiatunnelmaan Pekingin talviolympialaisten aikana. Samaan aikaan juhlitaan myös vuoden 1952 Helsingin kesäolympialaisten 70-vuotisjuhlaa.

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste