Helsinki Ski Weeks tarjoaa juhlavat puitteet Paralympiapäivälle 

Hiihtoliiton ja Suomen Paralympiakomitean 17.2.2022 järjestämä, lumiselle Stadikalle rantautuva Paralympiapäivä on kaikille avoin yleisötapahtuma, jossa jokainen pääsee liikkumaan. Luvassa on myös tähtisadetta, kun lajikokeilujen ohella tapahtumassa pääsee tapaamaan suomalaisia paralympiaurheilijoita. 

Suomen Hiihtoliiton kumppaneineen ideoiman ja tuottaman Helsinki Ski Weeksin kantava ajatus on liikunnan mahdollistaminen mahdollisimman monelle, mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Esteettömän saapumisen ja monipuolisten liikkumismahdollisuuksien takaaminen on tämän mission ytimessä. Yhteistyö Suomen Paralympiakomitean kanssa ja tämän ykköstapahtuman tuominen Stadikalle on mitä luontevin yhteisen tekemisen paikka. 

Paralympiakomitea rikastaa Helsinki Ski Weeksin tarjontaa inspiroivalla ohjelmalla: kokeile kelkkahiihtoa, heittäydy jännittäviin virtuaalipeleihin tai lähetä tsemppiterveiset Pekingin talviparalympialaisiin valmistautuvalle joukkueelle. Ravintolateltassa ilma sähköistyy lavaohjelmalla, ja Lasten Lumipäivien lumimaailmasta löytyy jännää lumitekemistä koululaisille ja perheille.

Pistä päivämäärä muistiin! Tarkemmat tapahtumatiedot tammikuussa Helsinki Ski Weeksin ja Paralympiakomitean nettisivuilta!

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste