Jääkiekon olympiajoukkueiden kansanjuhla järjestetään Olympiastadionilla maanantai-iltana

Jääkiekon olympiajoukkueita – kultaa voittanutta miesten maajoukkuetta ja pronssia voittanutta naisten maajoukkuetta – juhlistetaan Olympiastadionilla järjestettävässä kansanjuhlassa maanantaina 21. helmikuuta. Juhla alkaa kello 19 ja jatkuu kello 20.30 asti.

Olympiastadionilla on parhaillaan käynnissä Suomen Hiihtoliiton Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuus ja torstaina Stadikalla juhlitaan hiihdon olympiamitalistejamme niinikään Hiihtoliiton järjestämässä mitalijuhlassa. Suomen Jääkiekkoliitto lähestyi Hiihtoliittoa toiveenaan mahdollisuus järjestää myös jääkiekon kansanjuhla Helsingin Olympiastadionilla.

– Suomessa tarvitaan enemmän yhteistyötä yli lajirajojen, on hienoa olla mahdollistamassa myös jääkiekon mitalijuhlia, kommentoi Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

– Tämä aiheuttaa meillä luonnollisesti muutoksia omaan tapahtumakokonaisuuteemme ja joudumme hieman venymään, mutta innolla olemme mukana auttamassa myös jääkiekon puolella.

Lue lisää jääkiekon kansanjuhlasta

Muutoksia Helsinki Ski Weeksin maanantaihin

Jääkiekon kansanjuhlan järjestelyt aiheuttavat muutoksia Helsingin Olympiastadionin maanantain hiihtoaikoihin. Stadionille pääsee maanantaina hiihtämään klo 9-12 välillä. Laduilla järjestetään yksityistilaisuus klo 12-14, jolloin latu ei ole yleisessä käytössä. Kansanjuhlan valmistelut sulkevat Helsinki Ski Weeksin ladut loppupäiväksi (klo 14 alkaen).

Asiakaspalvelumme kontaktoi henkilöt, jotka ovat tehneet huomiselle hiihto- ja välinevarauksia.

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste