Johannes Hösflot Kläbo vahvisti osallistumisensa 02 Taksi Stadion Sprinttiin – Myös Kerttu Niskanen liittyy mukaan

Norjalainen sprinttitähti, viisinkertainen olympiavoittaja Johannes Hösflot Kläbo on vahvistanut osallistumisensa torstaina 24.2. hiihdettävään 02 Taksi Stadion Sprinttiin. Helsingin Olympiastadionin laduilla nähdään kovaa otatusta, kun talviolympialaisista ennennäkemättömään sprinttishow’hun Kläbon lisäksi saapuvat muun muassa Federico PellegrinoJoni MäkiIivo NiskanenRistomatti Hakola sekä Krista PärmäkoskiJasmi JoensuuJulia StupakAnamarija Lampič ja Greta Laurent. Tuoreimpina niminä 02 Taksi Stadion Sprintiin on kiinnitetty myös tuore olympiamitalisti, Suomen kärkihiihtäjä Kerttu Niskanen ja olympialaisten sprintissä säväyttänyt Kiinan Qiang Wang

Kläbo kiinnitettiin jo vuonna 2020 tapahtuman urheilijalähettilääksi, mutta osallistuminen Helsinki Ski Weeksin huipentavaan kansainväliseen sprintin kutsukilpailuun heti olympialaisten jälkeen oli epävarmaa. Norjalaistähti kertoo, että tahtotila osallistua on koko ajan ollut vahva. 

”Tapahtuman konsepti on erittäin kiinnostava. Tarvitsemme lisää sprinttikisoja, jotka tarjoavat hyvän shown ja myös mahdollistavat myös uusien voittajien läpilyönnin. Stadion Sprintti tuo meille urheilijoille taas uudenlaisia haasteita, se on siistiä”, kommentoi Kläbo.

Myös Suomen Hiihtoliiton puolella ollaan tyytyväisiä lopputulemaan.

”On todella hienoa, että saamme maailman parhaan sprintterin ladulle. Erityisen iloisia olemme siitä, että Kläbon kaltainen urheilutähti näkee potentiaalin tällaisessa täysin uudenlaisessa tapahtumakokonaisuudessa. Yhden urheilijan varassa emme kuitenkaan ole, meillä on todella hieno urheilijakokonaisuus kaiken kaikkiaan kasassa ja luvassa on ainutlaatuinen tapahtumaelämys Helsingin Olympiastadionilla”, kommentoi Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Kläbo tunnetaan hiihtopiireissä henkilönä, joka haluaa aktiivisesti kehittää hiihtoa lajina ja liikuntamuotona. Kläbo näkeekin Helsinki Ski Weeksin oman lajinsa suunnannäyttäjänä.

”On tärkeää kehittää maastohiihtoa, jotta laji on vetovoimainen myös tulevaisuudessa. Lajista täytyy tehdä houkutteleva nuorille ja kasvattaa hiihdon kansainvälistä kiinnostusta. Helsinki Ski Weeksin visio ja konsepti on mahtava uudenlainen lähestymistapa hiihtoon”, kommentoi Kläbo jo keväällä 2020.

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste