Leijonat innoissaan Lumipäivistä

Kerrassaan kivaa yhdessäoloa, lasten onnistumisen iloa ja myös kiitollisuutta, sitä kaikkea ovat pääkaupunkiseudun Lions-klubien jäsenet saaneet kokea toimiessaan ohjaajina Lasten Lumipäivillä. 

Meitä lionseja pyydettiin Hiihtoliiton yhteistyökumppaniksi ohjaamaan lasten toimintarasteja Lumipäivillä. Mukaan ilmoittautui noin 100 leijonaa kahdestakymmenestä eri klubista. Harva osasi etukäteen arvata, mitä kaikkea Lumipäivien ohjausvuoro voisi pitää sisällään ja kuinka mukavaa siellä olisi. Iloisia yllätyksiä riitti.

Yllätyksiä tuottivat myös lumimyrskyt, joiden jälkeen ensimmäiset ohjausvuoroon tulijat saivat tarttua oitis lapioihin ja lumikoliin, jotta  toimintapisteet saatiin pian lasten ja perheiden käyttöön. Lumikasoistakin selvittiin hienosti.

Me leijonat iloitsimme vanhempien kanssa, kun perheen pienimmätkin osuivat sammakoilla maalitauluun ja nauroimme yhdessä lasten kanssa, kun sukset meinasivat mennä väärin päin jalkoihin. Kyllä niinkin pystyi hiihtämään, sekin nähtiin. 

Lasten Lumipäivät ovat todella tarpeen, sillä kaikilla ei ole entuudestaan kokemusta suksista ja hiihtämisestä. Pienellä kannustuksella ensikertalaisetkin lähtivät innolla mukaan ja kokeilemaan. Onnistumisen lapsille tuoma ilo sai ohjaajilla välillä melkein tipan silmäkulmaan!

Samaten mieltä lämmitti lasten riemu, kun he uskalsivat laskea mäkeä, vaikka pienikin nyppylä sai helposti ensimmäisellä alastulolla hiihtäjän nurin. Nuorimmat hiihtäjät viikonloppujen perhetapahtumissa olivat vasta 3-vuotiailta.

Suurta iloa tuotti lisäksi se kiitos, jota vanhemmilta tuli, kun heidän lapsiaan ohjasi ja opasti eri pisteillä. Olemme kaikki todella iloisiä siitä, että Hiihtoliitto pyysi meidät kumppanikseen tapahtumaan!

Teija Loponen
Lionsien N-piirin viestintävastaava

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste