Maailman hiihtohuiput kohtaavat Olympiastadionilla 2021!

Vuonna 2021 tammikuun 26. päivänä vastikään remontoitu Helsingin Olympiastadion toimii maailmancup-tasoisen maastohiihdon sprinttikilpailun näyttämönä. Suomen Hiihtoliiton yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa järjestämässä tapahtumassa hiihdetään kilpaa ja tarjotaan kuukauden ajaksi myös lähiliikuntapaikka hiihtomaineen keskellä vilkkainta kaupunkia. Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Hiihtoliiton omistama kaupallinen yhtiö Nordic Ski Finland Oy. Hiihtoliiton strategisena markkinointiviestinnän kumppanina toimii Markkinointiosakeyhtiö i2. i2 vastaa yhdessä Nordic Ski Finlandin kanssa tapahtuman kumppanimyynnistä.

Helsinki Ski Weeks, 25.1.-28.2.2021, käynnistyy todenteolla Stadion Sprint -tapahtumalla 26. tammikuuta. Sprinttirata rakentuu Olympiastadionille ja sen lähiympäristöön. Sprinttikisa ajoittuu kilpailukalenteriin sopivasti Salpausselän kisojen jälkeiselle tiistaille. Tällä mahdollistetaan kansainvälisten kilpailijoiden osallistuminen tapahtumaan tiiviin maailmancupkiertueen keskellä. Osallistujalista tulee olemaan täynnä maailman huippuja Suomen maastohiihtomaajoukkueen ykköstykit sekä tulevaisuuden tähdet mukaan lukien.

Krista Pärmäkoski odottaa jo innolla tapahtumaa, jolle on tilausta hiihtolajien kentällä.   

”Tällaista tapahtumaa on toivottu jo pitkään ja hienoa, että nyt ei järjestetä vain kutsukisaa, vaan latu jää pääkaupunkilaisten käyttöön. Latu aktivoi varmasti kouluja ja yrityksiä järjestämään liikuntapäiviä! On ainutlaatuista päästä hiihtämään legendaariselle Olympiastadionille”, Pärmäkoski kommentoi tapahtumaa hyvillä mielin.

Tapahtuman televisioinnista Suomeen vastaa Yle. Mediakumppanin roolissa Yle välittää niin Stadion Sprint -tapahtuman suorana lähetyksenä kuin myös laajemmin tunnelmia ja sisältöjä Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuudesta. 

Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy syksyllä.

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste