Nadine Fähndrich ja Johannes Hösflot Kläbo historiallisen sprinttikisan voittoihin

Helsingin Olympiastadionilla järjestettiin tänään ensimmäistä kertaa huippu-urheilun ja viihteen yhdistävä 02 Taksi Stadion Sprint. Naisten kilpailun voittoon sprinttasi Sveitsin Nadine Fähndrich ja miesten kilpailun voitti Norjan Johannes Hösflot Kläbo

Norjalaistähti otti yleisönsä Helsingin Olympiastadionin illassa ja vei miesten kilpailun nimiinsä ylivoimaisesti. Kläbo kiitteli paikan päälle saapunutta yleisöä vuolaasti.

– En ole pitkään aikaan päässyt hiihtämään tällaisen yleisön edessä. Mahtava tapahtuma ja oli hienoa kuulla yleisön kannustus niin läheltä, kommentoi Kläbo.

Suomalaisista finaaleihin ylsivät Katri Lylynperä ja Lauri Vuorinen. Lylynperä oli lopulta naisten kilpailun kolmas ja Vuorinen hiihti miesten kilpailussa neljänneksi. Lylynperä pystyi tiivistämään tapahtumatunnelmat kahteen pääpointtiin.

– Kovaa ääntä ja hyvää kulkua, pohdiskeli Lylynperä.

Vuorinen oli Lylynperän tavoin tyytyväinen päivän otteisiinsa.

– Hieno kokemus oli, pääsin nauttimaan kaikki neljä hiihtoa tuon yleisön edessä. Oli siistiä tulla tuolta tunnelista stadionille, kun alkoi se mekkala, kommentoi Vuorinen viitaten yleisön kovaääniseen kannustukseen.

Finaalien tulokset
Naiset | Miehet

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste