Pihlajalinna on mukana varmistamassa hiihtäjien terveyttä ja hyvinvointia

Pihlajalinna on varmistamassa hiihtäjien terveyttä ja hyvinvointia Helsingin Olympiastadionilla 24.2. järjestettävässä kansainvälisessä 02 Taksi Stadion Sprint -kutsukilpailussa. Sprinttikisa on osa Helsinki Ski Weeks -tapahtumaa, jossa hiihto on haluttu tuoda ihmisten keskelle kaupungin ytimeen. Sprinttikilpailu on herättänyt suurta kiinnostusta ja paikalle on saapumassa useita hiihdon huippunimiä.

Urheilijoiden turvallisuudesta ja terveydestä kisapäivänä huolehtii Pihlajalinnan kuuden hengen ensiaputiimi, johon kuuluu kaksi ortopedia, fysioterapeutti ja kolme sairaanhoitajaa. Pihlajalinna vastaa myös kisojen koronatestauksista 22.−23.2. Urheilijat saavat testien tulokset sekä todistukset, ja negatiivisen tuloksen saatuaan urheilija pääsee osallistumaan Stadion Sprinttiin.

− Meillä tämä on upea mahdollisuus päästä tukemaan suomalaista ja kansainvälistä hiihtoa ainutlaatuisessa kisassa. Pekingin olympialaisten jälkeen kiinnostus hiihtoa kohtaan kasvaa kohisten entisestään. Olemme sprinttikisan aikana paikan päällä stadionalueella ja meillä on jatkuva valmius auttaa urheilijoita, jos jotain odottamatonta tapahtuu, liikuntalääketieteen erikoislääkäri Heidi Haapasalo Pihlajalinnasta kertoo.

Suomalaisista kilpailuun ovat osallistumassa muun muassa Iivo Niskanen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Joni Mäki, Jasmin Joensuu, Ristomatti Hakolaja Katri Lylynperä. Kansainvälinen osanottajalista on myös täydentynyt ja kisaamaan saapuvat muun muassa Italian Federico Pellegrino, sprintin maailmancupin voittaja slovenialainen Anamarija Lampič, Norjan Ane Appelkvist Stenseth, Even Northug ja Johannes Hösflot Kläbo. Venäjää edustavat Julia Stupak ja Gleb Retivykh. Myös yllätysnimiä on luvassa.

Olympiastadionilla järjestettävä sprinttikisa on ensimmäinen maailmassa. Se on osa Suomen Hiihtoliiton kumppaneineen tuottamaa Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuutta, joka järjestetään 29.1.−27.2.2022.

Pihlajalinna haluaa edistää suomalaisten hyvinvointia ja parempaa elämää. Osana tätä se haluaa tukea suomalaista urheilua ja merkittäviä urheilutapahtumia, jotka välittävät ihmisille hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste