Rajupaja toteuttaa Helsinki Ski Weeksin tapahtumatekniikan

Rajupaja Oy liittyy mukaan Helsinki Ski Weeksin kattavaan kumppaniverkostoon. Rajupaja on Suomen nopeimmin kasvava tapahtumatekniikan yritys, ja se toteuttaa tapahtumakokonaisuuden äänentoiston, valaistuksen, kuvapinnat ja lavat.

Rajupaja on ollut aktiivisesti mukana kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa. Yritys on ollut toteuttamassa muun muassa Salibandyn MM-kisoja, Paavo Nurmi Games -tapahtumaa, Kalevan kisoja sekä Kuninkuusraveja. Monissa jää- ja urheiluhalleissa on käytössä yrityksen valo-, kuva- ja äänitekniikkaa. Helsinki Ski Weeks on oiva lisä Rajupajan tapahtumakokonaisuuteen.

– Helsinki Ski Weeks on uutena tapahtumana sellainen, jossa haluamme ehdottomasti olla mukana. Uskon, että tästä tulee vuosittainen, kasvava ja merkittävä tapahtuma, kommentoi Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala.

– Odotamme yhteistyön Hiihtoliiton kanssa tuovan myös paljon lisää kontakteja ja näkyvyyttä meille ympäri Suomen. Helsinki Ski Weeksin osalta odotamme tietenkin näkyvyyttä pääkaupunkiseudulla, joka on meidän nopeimmin kasvava alue.

***

Rajupaja on Suomen nopeimmin kasvava tapahtumatekniikan yritys. Rajupajalla on toimipisteet Turussa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Vuonna 2023 avataan toimipiste Kotkaan.

Rajupaja hoitaa live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien tekniikkaa. Repertuaariin kuuluu urheilu- ja festaritapahtumien lisäksi yritystapahtumia, asiakastilaisuuksia, erilaisia lanseerauksia sekä seminaareja.

www.rajupaja.fi

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste