Stadion Sprint kerää maailmanhuiput Olympiastadionin lähtöviivalle – ABREU ja Mikko Harju nousevat Stadikan lavalle

Stadion Sprint kerää maailmanhuiput Olympiastadionin lähtöviivalle – ruotsalaiset William Poromaa ja Johanna Hagström ovat kilpailun tuoreimpia kiinnityksiä

Hiihdon sprinttitähdet kohtaavat Stadion Sprint -kutsukilpailussa Helsingin Olympiastadionilla keskiviikkona 22. maaliskuuta. Tapahtuman urheilijakattaus on jälleen täydentynyt ja tapahtumassa tullaan näkemään useita niin Planican MM-kisojen kuin Pekingin olympialaistenkin mitalisteja.

Tänä vuonna Stadion Sprintin kansainvälisiin supertähtiin kuuluvat muun muassa vasta kruunattu maailmanmestari Johannes Hösflot Kläbo, kannoillaan kovat haastajat Federico PellegrinoRichard Jouve, Even Northug ja Lucas Chavanat. Tuorein kiinnitys miesten kilpailuun on Ruotsin William Poromaa. Sinivalkoista voimaa kilpailuun tuovat muun muassa Ristomatti HakolaVille AhonenJoni MäkiLauri Vuorinen ja Verneri Suhonen.

Italian sprinttitähti Federico Pellegrino kokee Stadion Sprintin olevan hauska lisä tiiviin maailmancup-hulinan keskellä.

– Me urheilijat voimme pitää vähän hauskaa ja yleisö saa kokea hiihtoa hieman eri tavalla. Toivottavasti myös yleisö nauttii samalla tavalla kuin me, kommentoi Pellegrino.

Naisten kilpailuun on vastikään kiinnitetty Ruotsin Johanna Hagström ja Saksan Victoria Carl. Muita kilpailun kansainvälistä kaartia edustavia ovat muun muassa Katharina HennigMathilde Myhrvold ja Ane Appelkvist Stenseth. Suomalaisnimien joukossa Olympiastadionin valtiudesta sivakoivat muun muassa Johanna MatintaloJasmi JoensuuKatri Lylynperä ja Jasmin Kähärä.

Musiikkiviihteestä vastaavat ABREU ja Mikko Harju 

Huippu-urheilun lisäksi Stadion Sprint tarjoilee yleisölle musiikkia ja show-meininkiä Olympiastadionin tunnelmallisessa illassa. Tapahtuman musiikkitarjonnasta vastaavat ABREU ja Mikko Harju.

ABREU on tunnettu lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. ABREU on tunnettu energisestä lavashow’staan, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

Mikko Harju on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Suomalaisartistin musiikki tuli tutuksi laajemmalle yleisölle suomalaisten olympiamenestyksen myötä. Harjun Anna mennä lennä -kappale soi Ylen lähetyksissä, kun mitaleja ripustettiin suomalaisurheilijoiden kauloihin.

Tapahtuman liput myy Lippu.fi

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste