Stadionin hiihtotähdet kilpailevat uuden teknologian voiteilla


Torstaina 24.2. Helsingin Olympiastadionilla ensimmäistä kertaa järjestettävä 02 Taksi Stadion Sprint kerää maailmanluokan hiihtotähdet kilpailemaan maastohiihdon ja viihteen yhdistävässä stadionluokan tapahtumassa.

Tapahtuma on osa Helsinki Ski Weeks -kokonaisuutta ja monella tapaa historiallinen. Yksi ainutlaatuinen osa 02 Taksi Stadion Sprint kilpailua on, että kaikki kilpailevat täsmälleen samalla voitelulla. Kilpailijoiden sukset voidellaan stadionilla yleisön silmien edessä.

Tapahtuman kumppanina toimii alan globaali markkinajohtaja ja vastuullisuuden edelläkävijä Swix, joka on siirtynyt tuotteissaan käyttämään ainoastaan uuden teknologian myrkyttömiä ja luonnossa hajoavia raaka-aineita. Helsinki Ski Weeks tapahtuman kantava teema on ympäristövastuu, johon uuden teknologian huippuvoiteiden käyttäminen sopii täydellisesti. 02 Taksi Stadion Sprint -kilpailussa yleisö pääsee näkemään, kuinka helppoa, nopeaa ja siistiä suksien voitelu on uuden sukupolven suksivoiteilla. 

Suksien voitelu Stadion Sprint -tapahtumassa suoritetaan merinoroto -menetelmällä, joka mahdollistaa huipputason suorituskyvyn vain muutamassa minuutissa. Merinorotomenetelmällä sukset voi voidella niin ulkona kuin sisätiloissa ilman voidekäryä / -pölyä. 

Swix Pro Marathon -voiteiden ja merinorotomenetelmän yhdistelmä on noussut suosioon niin ammattihiihtäjien kuin harrastajien keskuudessa. Torstai-iltana tällä voitelulla hiihtävät kaikki suoraan olympialaisista Suomeen saapuneet maailmantähdet ja heidän haastajansa.

Lisätietoja
Aki Tuovinen
0400-397109
aki.tuovinen@brav.com
BRAV Finland Oy / SWIX      

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste