Stadium Helsinki Ski Weeksin pääyhteistyökumppaniksi

Talvella 2022 järjestetään ensimmäistä kertaa Helsinki Ski Weeks – hiihtojuhla keskellä Helsinkiä – joka tarjoaa hiihtämisen iloa kaikille, niin huippuhiihtäjille kuin kuntoilijoille. Stadium osallistuu ainutlaatuiseen hiihtokonseptiin pääyhteistyökumppanina. 

Helsinki Ski Weeks on poikkeuksellinen hiihtotapahtuma. Alkaen 29. tammikuuta ja jatkuen 27. helmikuuta asti hiihto valtaa ikonisen Olympiastadionin Helsingissä. Kokonainen kuukausi täynnä hiihtoa ja lukuisia oheistapahtumia. Hiihtämisen riemun lisäksi Helsinki Ski Weeks tarjoaa maailmanluokan huippu-urheilijoiden tapahtuman ja paikan, jossa perheet ja ystävät voivat kokeilla hiihtämistä ja nauttia siitä upeassa ympäristössä. 

– Tapahtuman arvot vastaavat täydellisesti Stadiumin visiota maailman aktivoimisesta ja liikunnallisen elämäntavan mahdollistamisesta kaikille, sanoo Saana Rotkirch, Head of Store Operations, Stadium Finland.

– On hienoa olla mukana tuomassa uutta tapahtumaa suomalaisille.

Olympiastadionin ladut ovat koko hiihtokuukauden ajan avoinna yleisölle veloituksetta. Tarjolla on myös hiihtokoulu ja inspiraatiota hiihtotaitojen kehittämiseen. Stadiumilla on koko tapahtumakokonaisuuden ajan myymälä paikan päällä Olympiastadionilla. Myymälässä Stadiumin asiantuntijat auttavat ja opastavat kävijöitä sopivien tuotteiden valinnassa.  

Helsinki Ski Weeks huipentuu 24. helmikuuta kansainväliseen Stadium Sprint -kutsukilpailuun, jossa hiihdon huiput ottavat mittaa toisistaan sprinttikilpailussa. Luvassa on yllätyksellinen show, joka ei jätä kylmäksi paikan päällä olevaa yleisöä. Kilpailuun on jo varmistunut useita hiihtäjiä Suomen maajoukkueesta, kuten Iivo Niskanen, Jasmi Joensuu ja Ristomatti Hakola. Lisää huippunimiä varmistuu syksyn ja talven aikana.  

– Helsinki Ski Weeks on täysin uudenlainen sarja liikuntatapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota ihmisille mahdollisuus liikkua keskellä suurta kaupunkia. Olemme erittäin iloisia, että läheinen yhteistyömme Stadiumin kanssa tuo erityisen Stadium-myymälän Olympiastadionille koko kuukauden mittaisen tapahtuman ajaksi. Tämä on win-win-tilanne parhaimmillaan: Stadiumin ammattimaiset palvelut tuodaan ihmisten hyödynnettäviksi upealle Olympiastadionille, joka avautuu ensimmäistä kertaa hiihdolle, Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi iloitsee.

Helsinki Ski Weeks -tapahtuman järjestää Suomen Hiihtoliitto yhteistyössä useiden kumppaneiden kanssa. Stadium on tapahtuman pääyhteistyökumppaneita. 

Stadium on Pohjoismaiden johtava urheilu- ja urheilumuotiketju. Yrityksen Stadium-, Stadium Outlet- ja Sneakers Point -konsepteilla on noin 190 myymälää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Konserniin kuuluu myös Stadium Sports Camp (svb), joka on vuodesta 1995 lähtien liikuttanut yli 100 000 lasta ja nuorta ja lahjoittanut yli 65 milj. SEK seuraelämälle. Konsernissa on lähes 3 500 työntekijää, ja sen omistaa Eklöfin perhe. Arvonlisäveroton liikevaihto vuonna 2020 oli noin 7 mrd. SEK. Visionaan aktivoida maailmaa Stadium haluaa innostaa kaikkia liikunnalliseen elämään.

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste