Viikolla 11 hiihdetään ja laitetaan jalalla koreasti

Käynnissä oleva viikko tarjoilee Stadikan hiihtomahdollisuuden lisäksi myös useita oheistapahtumia – tällä viikolla laitetaan useampana päivänä jalalla koreasti!

Maanantai 13.3.
Viikko käynnistyy Senioripäivällä. Eläkeliitto, Suomen Hiihtoliitto ja Suomen Olympiakomitea järjestävät yhdessä eläkeikäisille suunnatun tapahtuman Olympiastadionilla ma 13.3. Luvassa on monipuolista keskustelua liikunnan tärkeydestä läpi sukupolvien sekä iloista liikkumista seniorisprinttihiihdon ja tanssin merkeissä. 

Perjantai 17.3.
Perjantai on täynnä tapahtumia! Vantaan Hiihtoseura järjestää Helsingin Olympiastadionilla Jasmi Cupin viimeisen osakilpailun sekä kansallisen Supersprint-kilpailun. 

Ilta huipentuu IS After Skihin. IS järjestää Helsinki Ski Weeksin yhteydessä maksuttoman After Ski -tapahtuman, jossa on luvassa hyvää musiikkia ja rentoa illanviettoa. Sadalle ensimmäiselle luvassa minttukaakao! Tapahtuman juontaa Sami Jauhojärvi ja levyjä pyörittämässä DJ. After skin yhteydessä järjestetään myös Ilmahiihdon MM-kisat. Tervetuloa mukaan!

Sunnuntai 19.3.
Toivonhiihto Ukrainalle: Helsinki Ski Weeksissä hiihdetään ja kävellään toivon ja rauhan puolesta 19. maaliskuuta. Tule mukaan Olympiastadionille klo 10–16 ja osoita tukesi Ukrainalle. Toivonhiihto on ainoa Helsinki Ski Weeksin tapahtuma, jossa stadionhiihdoista peritään maksu. Osallistumismaksu on 10 € ja kertyneet varat annetaan Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:lle avustusoperaatioihin Ukrainan kansan auttamiseksi. 

Katso viikon aukioloajat tästä.


Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste