Vuokatti edistää suomalaisten hyvinvointia myös Helsinki Ski Weeksissä

Helsinki Ski Weeks ja Vuokatti ovat yhteistyössä edistämässä suomalaisten hyvinvointia tarjoamalla matalan kynnyksen lähiliikuntamahdollisuudet mahdollisimman monelle. Yhteistyön yksi merkittävimpiä ilmentymiä ovat sunnuntaina 30.1.2022 järjestettävät avajaiset, joissa Vuokatti kannustaa hiihtämiseen ja lumesta nauttimiseen samalla, kun kattava joukko suomalaisia tähtiartisteja esiintyy. 

Vuokatti on koko perheen aktiivinen lomakohde, josta löytyy tekemistä ja kokemista koko vuoden ympäri huskysafareista golfiin ja melonnasta maastopyöräilyyn. Vuokatti on myös lähellä, loma-ajasta ei mene liikaa tunteja kohteeseen saapumiseen vaan aamulla Etelä-Suomesta lähdettäessä olet jo iltapäivällä rinteillä laskettelemassa. Vuokatista löytyy ylläpidettyä latuja kaikkien käyttöön ja Olympic Training Centerin kautta on tarjolla myös puitteet maastohiihdon huippujen harjoitteluun. Hiihtoputki on myös käytettävissä kovimmilla pakkasilla tai jopa kesä aikaan tarjoten reilun 2 km lenkin hiihdettäväksi vuoden ympäri. Vuoden matkailualue 2020 -vertailussa kolmanneksi sijoittuneessa Vuokatissa voi hiihtää 365 päivänä vuodesta. 

Vuokatin upeat lumiaktiviteetit halutaankin tuoda esille Helsinki Ski Weeks -tapahtumassa. Tapahtumatorilla olevassa Vuokatti-teltassa on koko tapahtuman ajan mahdollista käydä tutustumassa Vuokatin matkailutarjontaan ja osallistua samalla kilpailuihin. Toisessa kilpailussa pääset heittämään palloa Vuokattiin ja toisessa kilpailussa testaan tietouttasi tapahtuman osalta. Pääpalkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Pääpalkinto on huikea useamman yön jo usean aktiviteetin sisältämä loma Vuokatissa koko perheelle.  

”Kumppanuuteen Helsinki Ski Weeksin kanssa löydettiin heti yhteinen sävel”, täydentää Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen. ”Liikunnan riemu ja terveyden edistäminen on meille molemmille tärkeää. Monipuolisen matkailutarjonnan Vuokatissa pääsee myös hiihtämään 365 päivänä vuodessa ja olemme ilolla mukana mahdollistamassa, että myös pääkaupunkiseudulla jokainen voi nyt kokea, millaista on hiihtää samoilla laduilla tähtien kanssa.” 

Lue lisää lomavaihtoehdoista vuokatti.fi !

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste