Vuokatti ja Helsinki Ski Weeks yhteistyöhön

Helsinki Ski Weeks ja Vuokatti aloittavat yhteistyön, jossa edistetään suomalaisten hyvinvointia tarjoamalla matalan kynnyksen lähiliikuntamahdollisuudet mahdollisimman monelle. Yhteistyön yksi merkittävimpiä ilmentymiä ovat Helsinki Ski Weeksin sunnuntaina 30.1.2022 järjestettävät avajaiset, joissa Vuokatti kannustaa hiihtämiseen ja lumesta nauttimiseen samalla, kun kattava joukko suomalaisia tähtiartisteja esiintyy.

”Itse asiassa koko idea Helsinkiin rakennettavasta hiihtoelämyksestä sai alkunsa neljä vuotta sitten yhteistyössä Vuokatin kanssa. Pohdimme yhdessä, että kyllä hiihtämisen pitäisi olla talven olosuhteista riippumatta mahdollista myös pääkaupunkiseudulla”, kertoo Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Syntyi Helsinki Ski Weeks, joka on kansainvälisestikin ainutlaatuinen ja kunnianhimoinen tapahtuma. Kuukauden aikana Helsingin Olympiastadionilla voi hiihtää kuka tahansa, riippumatta luonnon tarjoamasta lumitilanteesta. Tavoitteena on innostaa vähintään 100 000 ihmistä kokemaan liikkumisen riemua ja unohtumattomia elämyksiä kansallislajimme parissa.

”Kumppanuuteen löydettiin heti yhteinen sävel”, täydentää Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen.

”Liikunnan riemu ja terveyden edistäminen on meille molemmille tärkeää. Monipuolisen matkailutarjonnan Vuokatissa pääsee myös hiihtämään 365 päivänä vuodessa ja olemme ilolla mukana mahdollistamassa, että myös pääkaupunkiseudulla jokainen voi nyt kokea, millaista on hiihtää samoilla laduilla tähtien kanssa.”

Helsinki Ski Weeks ja sen kumppanit ovat tapahtumalla mukana tekemässä aktiivista työtä hiihdon saavutettavuuden eteen. Stadionilla hiihtäminen on ilmaista ja varusteetkin voi vuokrata. Sekä Vuokatissa että Hiihtoliitossa toivotaankin, että mahdollisimman moni innostuisi hiihtämisestä ja suuntaisi tulevana talvena lomalla kotimaan laduille.

Vuokatti on koko perheen aktiivinen lomakohde, joka tarjoaa Olympic Training Centerin kautta puitteet maastohiihdon huippujen harjoitteluun. Vuoden matkailualue 2020 -vertailussa kolmanneksi sijoittuneessa Vuokatissa voi hiihtää 365 päivänä vuodesta.

https://vuokatti.fi/

Tykkäsitkö?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste