Kumppanikynä

Helsingin Villasukkatehdas liittyy Helsinki Ski Weeksin yhteistyökumppaneiden joukkoon

Helsingin Villasukkatehdas on liittynyt Helsinki Ski Weeksin yhteistyökumppaneiden iloiseen joukkoon. Suomen viimeisen perinteisen villasukkatehtaan patruuna Jukka-Pekka Kumpulainen on yhteistyöstä mielissään.

– Tämä on mitä luontevin yhtälö. Hiihtäminen kuten villasukatkin ovat kumpikin perisuomalaista perinnettä, ja kaiken lisäksi kulkevat usein käsi kädessä. Lisäksi arvomaailmamme sopivat hyvin yhteen. Pienenä toimijana mahdollisuutemme vaikuttaa ovat tietenkin rajalliset, joten olemme mukana sitäkin suuremmalla sydämellä, kommentoi Kumpulainen.

Kansan liikuttaminen on kaikin puolin tärkeä tavoite, jonka Helsingin Villasukkatehdas allekirjoittaa täysin. Omassa viestinnässään tehdas kannustaa aktiivisesti ihmisiä luonnossa liikkumiseen ja yhdessä tekemiseen. Tehtaan toive on myös, että mitä enemmän ihmiset viettävät luonnossa aikaa, sitä enemmän he luontoa arvostavat. Markkinoinnissa käytettävän kuvamateriaalin Helsingin Villasukkatehdas ostaa yksittäisiltä kuvaajilta heidän luontoretkiltään.

– Toimimme pääasiassa ruohonjuuritasolla. Kaikki on pientä, mutta olemme monessa mukana, pyrkien kantamaan oman kortemme kekoon. Tuemme omalla tavallamme esimerkiksi urheilujoukkueita, vähävaraisia koululuokkia, erityistukea tarvitsevien työpajoja, ynnä muita toimijoita joiden kanssa tiemme ja ajatuksemme sattuvat kohtaamaan. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan. Helsinki Ski Weeks on massiivinen, kaikille avoin liikuntatapahtuma, ja uskomme että juuri tällaisia hyvänmielentapahtumia tarvitsemme tässä ajassa.

Helsinki Ski Weeksin osalta Helsingin Villasukkatehdas keskittyy liikunnan ilosanoman äänekkääseen levittämiseen sekä tarjoaa musiikin Senioripäivän monotansseihin.

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä