Kumppanikynä

Stadium ja Helsinki Ski Weeks aktivoivat ihmisiä

Me Stadiumilla suhtaudumme intohimoisesti aktiiviseen elämään. Visiomme on aktivoida maailmaa ja antaa yhä useammille mahdollisuus nauttia liikkumisesta sekä voida hyvin. Juuri siksi olemme niin iloisia yhteistyöstämme Helsinki Ski Weeksin kanssa. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden hiihtää keskellä kaupunkia ja sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin hiihtäjille. Tässä haluamme olla mukana, ja pidämme tätä tärkeänä osana vastuullisuustyötämme.

Myös työntekijämme ovat tärkeä osa vastuullisuustyötämme. Juuri he tekevät meistä ainutlaatuisia. Jos meillä ei olisi työntekijöitä, jotka viihtyvät ja joilla on oikeat edellytykset onnistua, emme voisi menestyksekkäästi jatkaa työtä visiomme saavuttamiseksi. Peräti 91 % työntekijöistämme kertoo olevansa ylpeitä siitä, että he työskentelevät Stadium Groupissa. Ja me olemme siitä ylpeitä!

Ja samoin kuin ihmisten on oltava tasapainossa, myös ympäristön on oltava tasapainossa. Olemme päättäneet puolittaa kokonaisilmastojalanjälkemme vuoteen 2030 mennessä. Olemme muun muassa aloittaneet kuljetusten sähköistämisen, luopuneet lentorahdin käytöstä omien tuotemerkkiemme kanssa, alkaneet käyttää vastuullisempia materiaaleja ja siirtymässä resurssitehokkaampiin tuotantoprosesseihin. Pyrimme pitkäaikaisiin liikesuhteisiin toimittajiemme kanssa. Meillä on kaikkiaan 81 toimittajaa, joista 34:n kanssa olemme tehneet yhteistyötä yli 10 vuoden ajan ja 19:n kanssa yli 20 vuoden ajan. Toimimme sekä sisäisesti että ulkoisesti sen mukaan, että olemme yhdessä vahvoja joukkueena, pystymme yhdessä aktivoimaan maailmaa ja voimme yhdessä edistää tasapainoista maapalloa. Lue lisää vastuullisuusraportistamme täältä.

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä