Työhyvinvointia ja asiakastilaisuuksia pioneerihengessä

Helsinki Ski Weeksin ennenkokemattomat olosuhteet tarjoavat ainutlaatuisia hyödyntämismahdollisuuksia yrityksesi työhyvinvointiin ja asiakastilaisuuksiin liittyen: järjestä vaikkapa oma hiihtokoulu ja yhdistä tähän kuntotestausta, kokouspalveluita tai illanviettoa.

Mikäli yrityksessänne viriää idea suuremmallekin tapahtumalle, Olympiastadion on mahdollista hiihtoviikkojen aikana valjastaa myös aivan uniikin yritystapahtumanne areenaksi. Stadikan taivas on rajana: ideoidaan yhdessä juuri teidän näköisenne elämys!

Helsinki Ski Weeks Winterfest

Vuoden odotetuin firmatapahtuma Helsinki Ski Weeks Winterfest tarjoaa helmikuussa 2022 Helsingin Olympiastadionilla räätälöityjä lumielämyksiä yritysten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin.

Ski Weeks Winterfest tapahtumassa vieraat voivat nauttia lumivarman stadionhiihdon lisäksi monipuolisesta talviliikuntaohjelmasta, uusista koukuttavista aktiviteeteista, uniikista viihdeohjelmasta sekä maistuvista tarjoiluista aina perinteisistä hiihtoeväistä herkulliseen juustofondueen.

Oman Winterfest – tapahtumasi suunnittelu ja toteutus on todella helppoa. Voitte suunnitella omankokoisen ja näköisen Winterfest tapahtumanne.


Suunnittele Winterfest -kokemuksesi

Paketit myy 4Event

Hesperia Dinner & Stadion Sprint

Koe ennenkokematon VIP-elämys ja varaa yrityksesi paikka ensi talven suurimmassa showssa! Stadion Sprint on sprinttihiihdon kansainvälinen kutsukilpailu. Olympiastadionille ja sen ympäristöön rakentuu sprinttihiihtorata, jolla maailman huiput ottavat mittaa toisistaan. Taistelua ladulla, huippuesiintyjiä, hiihtourheilun juhlaa. Luvassa on ainutlaatuinen show Olympiastadionin talvi-illassa.

Varaa nyt

Paketit myy TMG Events

Yhteishengen nostatusta yritysviestissä

Kootkaa rivinne, sillä helmikuun puolivälissä olympiastadionin ladulle pääsevät viilettämään yritysjoukkueet, jotka kilpailevat leikkimielisen tosissaan yrityssprintin himoituista pokaaleista. Viestipäivä huipentuu yhteiseen after ski -henkiseen illanviettoon, jossa päästään vielä yhdessä fiilistelemään suorituksia.

Inspiraatiota laadukkaista seminaareista

Helsinki Ski Weeks tarjoaa yrityksille näkemystä myös kahden seminaarin muodossa. Ensimmäinen keskittyy hiihdon olosuhteiden kehittämiseen ja vastuullisuuteen kun taas toisen tapahtuman teema pureutuu vahvalla kansainvälisellä näkökulmalla sponsoroinnin ja yhteistyökumppanuuksien uusiin tuuliin.

Tutustu Yrityksille-kokonaisuuteen

www.helsinkiskiweeks.fi/yrityksille/

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste