Helsinki Ski Weeks tuo lumiliikunnan riemuun uutta twistiä – Olympiastadionin hiihtoaikoja voi nyt varata 

Helsingin Olympiastadionilla tehdään pian historiaa, kun Stadikka avaa ovensa hiihdolle. Hiihdon riemun tarjoaa ensimmäistä kertaa järjestettävä Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuus, joka valtaa lumisen Stadikan 29.1.-27.2.2022.  

Hiihtoaikojen ennakkovaraus on nyt avattu. Olympiastadionista tulee kokonaisen kuukauden ajaksi aivan uudenlainen, helppoja liikuntaelämyksiä tarjoava lähiliikuntapaikka Helsingin sydämeen. Stadionilla hiihdetään perinteisellä hiihtotavalla ja lumi on taattu koko kuukauden ajaksi.

Sisäänpääsy ja hiihtäminen Olympiastadionin huikeissa talvipuitteissa on ilmaista, mutta hiihtoaikojen ennakkovarauksella varmistetaan, että kaikki saavat sivakoida 1,1 kilometriä pitkää latua sopivalla väljyydellä. Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden varusteiden vuokraamiseen korvausta vastaan.  

Ainutlaatuisella tavalla liikunnan riemun ja elämyksellisen viihteen yhdistävän Helsinki Ski Weeksin aikana Olympiastadionilla nähdään runsaasti teemaan osuvia oheistapahtumia: Esimerkiksi Lasten Lumipäivät liikuttaa ja leikittää lapsia Olympiastadionilla koko kuukauden ajan. Lumipäivillä liikutaan sukset jalassa temppuillen, pelaillen ja leikkien, innostaviin lumilajeihin tutustuen. Tapahtumakokonaisuuden avaa 29.1. Kansallinen Hiihtopäivä, joka innostaa ihmiset ympäri Suomen hiihtämään samana päivänä. 

Helsinki Ski Weeks tarjoaa elämyksiä aivan kaikille – sen takaa jo uudistetun Olympiastadionin vaikuttava talviolosuhde. Nappaa hiihtokoulusta taitotasoosi sopivat vinkit tai keikauta itsesi Helsinki Ski Weeksin rentoa talvihenkeä huokuvalle Tapahtumatorille, jossa voit nauttia herkullisesta ruoasta ja juomasta iloisessa after ski -tunnelmassa. Ota perhe, ystävät tai kollegat mukaan ja tule tekemään oma hiihtosi! 

Helsinki Ski Weeksin suunnittelee ja toteuttaa Suomen Hiihtoliitto kumppaneineen. Tapahtuman identiteetti rakentuukin vahvasti yhdessä tekemisen ideologialle.  

– Mitään näin mittavaa ei rakennettaisi ilman kumppaneitamme. Meillä on mukana laaja kumppaniverkosto, joka jakaa yhteisen tavoitteemme tarjota mahdollisimman laajalle joukolle ihmisiä elämyksellisiä liikuntakokemuksia. On ollut hienoa nähdä, että meillä Suomessa vallitsee hiihtobuumi. Jatketaan sitä myös suomalaisen urheilun pyhätössä, Olympiastadionilla, kannustaa Jouppi. 

– Hiihtoliitto haluaa koko kansan liikuttajana varmistaa, että matalan kynnyksen liikuntamahdollisuudet ovat saatavilla mahdollisimman monelle ja että henkilökohtaiseen liikuntakokemukseen löydetään myös uusia, innostavia kulmia. Lisäksi meille on äärimmäisen tärkeää, että kaikki tapahtumaamme saapuvat vierailijat kokevat olonsa turvalliseksi, ja ulkoilmatapahtuma järjestetään voimassa olevia suosituksia ja rajoituksia noudattaen, Jouppi päättää.   

*** 

Helsinki Ski Weeks on terveysturvallisesti järjestettävä ulkoilmatapahtuma, joka toteutetaan tapahtuman aikana voimassa olevia viranomaisten määräyksiä ja suosituksia noudattaen. Tapahtuman järjestäjä Suomen Hiihtoliitto kumppaneineen seuraa ohjeistuksia jatkuvasti ja on valmiudessa tekemään muutoksia järjestelyihin määräysten ja suositusten perusteella. Lue lisää tästä

Tykkäsitkö?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä

Lue myös

Seuraa

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste